Budaházyt életfogytiglannal fenyegetik

2006-10-05. 20:58:04

Államellenes bűncselekmény elkövetése miatt indított nyomozást a tüntetésekkel kapcsolatban az Országos Rendőr-főkapitányság három személy, köztük Budaházy György ellen. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) lázadás előkészülete miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen – hangzott el csütörtök este a Magyar Televízió Híradójában. A hírt az NNYI szóvivője is megerősítette az MTI-nek.

A Híradó értesülése szerint három ember ellen folyik a nyomozás, a többek között a Kuruc.info internetes hírportálon megjelent felhívások miatt – fenyeget az Index híradása. Egyikük a felhívást megfogalmazó Budaházy György, aki ellen már a Szabadság téri emlékmű hősi megrongálása után elfogatóparancsot adtak ki. A BTK szerint államellenes bűncselekmény miatt akár életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

A titkosszolgálat szerint lázadásnál már a puszta jelenlét is a bűncselekmény elkövetését jelenti, függetlenül attól, hogy az állam, vagy az alkotmányos rend ténylegesen veszélybe kerül-e.

Kuruc.info

Lúdas Matyi kommentár: ha meglátjuk a környékünkön a tikosszolgálatot – az ő álláspontjuknak megfelelően – mivel “a puszta jelenlétük is bűncselekmény” az emberiséggel szemben, azonnal kinyírjuk, “függetlenül attól, hogy ténylegesen veszélybe kerültünk-e”.

Reklámok
Published in: on 2006 október 5, csütörtök at 23:03  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/05/budahazyt-eletfogytiglannal-fenyegetik/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: