Fényképezik az embereket a Kossuth téren!

“Egy jóbarát mesélte, hogy tegnap délután észrevette, hogy egy 20 év körüli vékony fiatalember, kezében egy bazi nagy fényképezőgéppel fotózgat a téren, de nem fotótémákat, hanem az embereket. Egyenként és szisztematikusan. Barátunk persze rögtön gyanakodni kezdett. Három teljes órán keresztül követte figyelemmel, hogy mit csinál a fotós, majd amikor megkérdezte az urat, hogy ugyan már mi a fenét csinál, a Szabad Föld munkatársának adta ki magát, és közölte, hogy a dolgát végzi. Arra már nem válaszolt, hogy mihez kezd egy családi hetilap olyan felvételek irdatlan tömegével, melyen csak arcok látszanak, mert kutya szerencséjére valaki hallván, hogy miről van szó, azt mondta: “Ugyan hagyd el! Lefotóztak már itt mindenkit a Parlament ablakaiból.” Végül a barátunk csak azért nem szólt másnak, mert nem akarta, hogy kitörjön e miatt a balhé a téren.

A tanulság ebből az, hogy jó ha felkészül mindenki. Ha tüntetni megy a kormány ellen, gondoskodjon róla, hogy ne látsszon az arca, mert sosem lehet tudni, hogy mire fogják felhasználni. Jobb ha tudjuk egyébként hogy azzal is vigyázni kell, aki egy ilyen helyzetben ránk szól, hogy “ugyan hagyjuk”. A tapasztalatom azt mutatja, hogy az ilyenek valójában képzett szakemberek, akik a kellő pillanatban profi módon lépnek fel amikor fennáll egy társuk lebukásának a veszélye.
Gyanús esetben legokosabb tehát a tüntetés szervezőit értesíteni.”

www.nibiru.hu

Reklámok
Published in: on 2006 október 5, csütörtök at 00:01  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/05/fenykepezik-az-embereket-a-kossuth-teren/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: