Október 6-ról

2006.10.07., szombat
tomcat

blog

Hát, igen, Gyurcsány Fletó maradhat. Miért is ne maradhatna. Egyébként engem nem is zavar, elvégre ha nincs rendszerváltás és új alkotmány, teljesen mindegy, hogy hívják a miniszterelnököt. Azt azért megtehették volna, hogy leszavazzák, és a helyére tesznek egy másik gazembert, legalább a látszat kedvéért. De nem, még azt se. Mit nekünk sikkasztó, káromkodó, hazudozó, hiszen olyan szép programja van. Csomag, meg reform, tudjuk. Maradjon csak.

A szavazás napján, alig pár perccel azután, hogy az eredmény kimondatott, Budán, a Hadtörténeti Múzeum udvarán ledőlt Batthyány Lajos szobra. Csak úgy, magától. Na jó, nem egészen magától, hiszen véletlenül meglökte egy kisgyerek. De azért érdekes, hogy egy szobor ennyitől ledőljön. Éppen az övé. Éppen október 6-án. És éppen…

Egyesek azt állítják, az augusztus 20-i vihar előtt látták, amint a felhők egy percre szétnyíltak. Valaki lefényképezte, és megjegyezte, hogy a nyílásnak éppen olyan alakja volt, mint Nagy-Magyarországnak. Aztán persze mindenki rajta röhögött. Kivéve, aki szintén látta. Szent István napja volt, augusztus 20-a. Véletlenül, persze.

Ezek után vajon mi fog történni október 23-án? Nem tudom, de biztos aznap is lehet megint nyerítve röhögni és másokat flegmán lenézni. Csak aztán nehogy ráfagyjon a vigyor egyes pofákra.

http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20061007.html

Reklámok
Published in: on 2006 október 7, szombat at 19:30  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/07/oktober-6-rol/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: