Az igazság pillanatai 2006.10.08.

Lampert Mónika nyilvánosságra került szövege borzolja a kedélyeket. A szocik azon mesterkednek, hogy ha már a hatalmat elvesztették, törvénymódosítással érjék el, hogy a pénz elosztása az ő kezükben maradjon. Ez a pofátlanság Gyurcsány hazugságához hasonlatos. Lampert és a szocik fel vannak háborodva(!) és azt üvöltik, hogy a Fidesz maffiamódszereket alkalmaz velük szemben. Nagyon találó volt erre Navrasics Tibor ma esti megjegyzése a Kossuth téren, miszerint “mindenki magából indul ki”!
AZ MSZP-nek nem kedveznek a csillagok, nyakra főre látnak napvilágot sunyi szándékaik és hazugságaik. Egyenként külön-külön is belebukna egy demokratikus kormány az ügyeikbe, de ezek mind olyanok, mint Gyurcsány. Lelkiismeret nélkül bármit megtesznek, majd amikor kiderül, akkor jön a cinikus szöveg arról, hogy mondjon le Orbán Viktor, a Fidesz pedig maffia módszereket alkalmaz, és ők majd megszüntetik ezt az illegális tevékenységet! (sic!) Mi a fenét képzelnek ezek magukról? – kérdezhetnénk. Szolzsenyicin adja meg rá a választ:

“Kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki nem mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja.”

Akárhogy is próbálja rejtegetni az MSZP, ők a kommunisták örökösei.
Ma ezt a pártot ugyan MSZP-nek hívják, de ha a névtől eltekintünk, ez ugyanaz a párt, melynek “annyit köszönhet” Magyarország a tanácsköztársaság óta. Ez a párt taktikai okokból a XX. században többször is nevet változtatott, hogy múltját feledtesse, de a hálózat tagjainak egyike sem változott meg, ugyanazokat a beidegződéseket gyakorolja, és ezt várják el az újonnan jelentkezőktől is. Sajnos nem nehéz hazánkban sem olyanokat találni, akik ezüstért eladnák akár magát Jézust is, így van utánpótlása a pártnak.

Névváltozatok:

KMP: Kommunisták Magyarországi Pártja (1918-19)
MSZP: Magyarországi Szocialista Párt (1919)
MSZMP: Magyarországi Szocialista Munkáspárt (1919-43)
Békepárt: (1943-44)
MKP: Magyar Kommunista Párt (1944-48 )
MDP: Magyar Dolgozók Pártja (1948-1956)
MSZMP: Magyar Szocialista Munkáspárt (1956-1989)
MSZP: Magyar Szocialista Párt (1989-től).

Ezen pártok múltjukért felelősséget sosem vállaltak, de elődpártjuk vagyonára mindig is igényt tartottak. Mára odáig jutottunk, hogy a kommunista ideológiát már nem viszik tovább, mert itt van helyette az újabb ideológia a liberalizmus. A pártvagyonon kívül megőrizték azonban elődpártjaik működési mechanizmusát, mely csak és kizárólag a hatalom megszerzése és birtoklása működtet a párt tagjai egyéni érdekeinek szempontjai szerint. Ha valaki maffiaszerűen működik tehát Magyarországon, akkor az nem más, mint a Magyar Szocialista Párt!

Most éppen a “pszichikai bűnsegéd” fogalmával akarnak kényük kedvük szerint visszaélni, hogy a békés tüntetőket is rács mögé juttathassák. Ha így megy tovább, az MSZP visszahozza halálbüntetést is, a szerveinket pedig eladja nyugatra, mint az Kínában gyakorlat.

http://nibiru.hu/

Reklámok
Published in: on 2006 október 9, hétfő at 22:28  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/09/az-igazsag-pillanatai-20061008/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: