Kedves Elvtársnők, Kedves Elvtársak! Kéziféket be, MOST!

A budapesti tüntetéssorozat utáni letartóztatási hullám / megtorlássorozat a legsötétebb pártállami időket idézi. Persze ezekről a liberális sajtóban, médiában nem hallhatsz, nem olvashatsz. Ott az a téma, hogy ki milyen kazettát ásott elő a héten, miközben az elmúlt évtizedek legnagyobb politikai megtorlóakciójának lehetünk tanúi, amilyet Európa még nem pipált! Ennek kapcsán, pár gondolat:

Kedves Bírák, Ügyészek, Rendvédelmiek!

Jól látható, hogy a régi kommunista beidegződések, reflexek még most is tökéletesen működnek. Megcsörren a piros telefon, és se istent, se embert nem ismerve, hajtjátok végre a politikai erők utasításait. Nyaltok felfelé agyatlan módon, teljesítitek a párt akaratát úgy, hogy még az eljárások objektivitásának látszatára is tesztek nagy ívben, a szakmai szempontokról nem is szólva.
Nem találkozok mostanság olyan jogot ismerő emberrel, akinek ne kezdene habzani a szája, ha szóba kerülnek az utóbbi hetek eseményei. Amit csináltok az, az alkotmány, a jog, a morál és az európai (civilizált) értékek sárba tiprása!

A jogszerűtlen letartóztatásoknak, vádemeléseknek se szeri, se száma, ezért most csak pár hír, amit kiragadnék:

1., Államellenes szervezkedés miatt keresitek Budaházyt. – Normálisak vagytok? Íjjal a kezében akart rátörni az alkotmányos rendre? Hogy gondoltátok ezt, mégis? Mire alapozzátok? Ha egy magas rangú katonatiszt lenne, még azt mondanám, hogy ja, volna rá lehetősége, eszköze, hatalma! De mezítlábas civilként, hogyan tehetné ezt? Egyáltalán szerintetek, előre meg voltak szervezve a tüntetések? Ne röhögtessétek már ki magatokat! Nem Budaházy az, aki veszélyt jelent az alkotmányos rendre, hanem ti!

2., Előzetes letartóztatásban lévők tucatjai, akiknek a többségét garázdaság gyanújával tartanak fogva. – Nem túlzás embereket olyan cselekmények miatt előzetesben tartani, amelyek elkövetését általában pénzbüntetéssel, figyelmeztetéssel szoktak “jutalmazni”? Biztosan rosszul emlékszem, de ugye, nem véletlenül Tasnádi volt az aki házi őrizetben volt hosszú ideig, miközben a bűnlajstroma négy A4-es oldalt tett ki? Ugye, nem Kulcsár volt az aki házi őrizetben vakargatta a hasát miközben tizenX milliárd forintot sikerült elsikkasztania? Mondjátok, hogy én vagyok a hülye!

3., A rendőrség honlapján 16-17 éves lányok fotói jelennek meg, akiket a szabadság téri események kapcsán kerestek… Nos, ennyit tudtok! Amellett, hogy szánalmas és a fél ország röhög rajtatok, meséljétek már el, hogy ők mit csináltak? Szendvicseket kentek a hajigálóknak?

4., http://www.meghurcoltak.com, http://www.nemzetijogvedo.hu – ha az itt leírtaknak csak a fele igaz, akkor nagyon nagy szarban lesztek hamarosan, Kedves Elvtársak!

Ha már az emberségetekre nem lehet alapozni, ha már tesztek rá, hogy családok egzisztenciáját teszitek tönkre, hogy fiatalok jövőjét vágjátok el, ha már két lábbal tiporjátok a jogainkat (ti, akiknek az lenne a kötelességük, hogy érvényt szerezzetek neki), legalább a saját jövőtökre gondolhatnátok!

Elvtársak! Lesz itt még jobbos kormány, és azzal együtt takarítás is. Ugye jó lenne, ha négy év múlva még mindig lenne állásotok? Vagy ennyire rövidlátóak vagytok? Arról nem is beszélve, hogy Brüsszel már törölgeti a szemét. Ha ebből vizsgálat lesz, akkor nemhogy a következő kormányt nem éritek meg, de hamarosan a olyan tárgyalásra lesztek “hivatalosak” ahol nem az ügyész/bíró rublikában díszeleg majd a nevetek!
Azt már nem is érdemes megemlíteni, hogy kártérítési perek tucatjai elé néz majd az állam, de gondolom ez nem nagyon érdekel titeket, hiszen a majdani, megítélt összegeket is a mi adóforintjainkból fogják kifizetni.

A rend őreinek:

Túlkapásaitokból már regényt lehetne írni! És higgyétek el, hogy nem fogjátok megúszni! Okoskák, legalább annyi eszetek lehetne, hogy ne kamerák előtt verjetek félholtra embereket! Hamarosan úgy fognak hullani a fejek, mint ősszel a legyek! Olvasgatom fórumokon, milyennek láttátok az eseményeket “rendőr szemmel”. Sok helyen elhangzott a vélemény, hogy ők is emberek, és ha “néha” túlzottak is voltak a reakcióik, az is érthető…
Anyád, az!
Aláírom, hogy azzal a 18 éves sráccal, aki betondarabot dob rátok, nem bántok kesztyűs kézzel, de nem verhetitek meg! Törvénysértésre nem lehet törvénysértés a válasz, főleg nem a hatóságok részéről! Aki nem így gondolkodik, az nem demokrata, és annak végképp nincs helye fegyveres testületben. A ti “szemet-szemért” logikátok, következő lépése az lenne, ha a szolgálatból hazatartó rendőröket vernék hülyére, bosszúból. Ez nem vezet sehová, csak az agyatok képtelen arra, hogy ezt felmérje.
A ti dolgotok, hogy aki törvényt sért, azt bevigyétek. Semmi több. Higgyétek el, csúnyán rá fogtok cseszni a verésekre, kínzásokra!
Mellesleg örülnék, ha az ellopott autóm megtalálásban is úgy jeleskednétek, mint a kínzásokban, seggfejek!

ELVTÁRSAK! DEMOKRÁCIA VAN, MÉG AKKOR IS, HA EZ NEKTEK NEM NAGYON TETSZIK! AZT MONDOM, HÚZZÁTOK BE AZT A KÉZIFÉKET AMÍG LEHET, A SAJÁT ÉRDEKETEKBEN (is) !

Konklúzió:
Országunk egy olyan hely, ahol a választási csalást elkövető, közérdekű adatokat hamisító és azokkal visszaélő ember, miniszterelnökként szabadlábon röhög a képedbe, aki belerúg egy rendőrautóba, az meg másfél évet kap garázdaságért. Ez a hazánk, Európa közepén.

“…és hogy demagóg vagyok, most mondhatod bátran…”

PILU

http://www.stonebridge.hu/pilu/2006_10_09.html

Reklámok
Published in: on 2006 október 11, szerda at 02:23  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/11/kedves-elvtarsnok-kedves-elvtarsak-kezifeket-be-most/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: