Gyurcsány képzeletbeli levele az Adóhatóságnak

Tisztelt APEH!

Alulírott, Gy. F. adóalany, az elmúlt másfél évben az Adóhatóságnak szolgáltatott hamis adatokkal kapcsolatos – ellenem folyó – eljárás okán, az alábbi védekezést terjesztem elő:

1. Tisztelettel jelentem a T. APEH-nek, hogy a kérdéses időszak adóbevallásait elkúrtam!

2. Nem kicsit. Nagyon!

3. Tudatában vagyok egyben annak a ténynek, hogy Európában ilyen böszmeséget adóalany még nem csinált.

4. Kérem tudomásul venni, hogy a pénzügyi helyzetemet az elmúlt másfél évben a szarból hoztam vissza, de ezért most annyival vagyok túl a lehetőségeimen, hogy azt korábban el sem tudtam képzelni.

5. Meg is lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtam az utolsó másfél-két évet.

6. Tisztában vagyok azzal is, hogy az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan Önöknek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljem.

7. Ami az általam meg nem fizetett adót illeti. Az adófizetésre általában sok jó ötlet volt egész addig, amíg nem kell számolni. Mikor számolni kell, akkor elfogyott a tudomány.

8. Pedig volt jó példa a szemem előtt, mert a rohadt életbe, jöttek páran, akik meg merték tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz majd az útiköltség elszámolásunk, bassza meg.

9. Egyébként hozzátenném, hogy majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha adót fizettem volna. E helyett hazudtam reggel, éjjel, meg este!

10. Felhívom továbbá a T. Adóhatóság figyelmét arra, hogy Kuncze “Miskakancsó” Gábor adóstársam véleménye szerint az egész APEH eljárás tanulsága az, hogy az adózásban nincsen hazugság, csak el nem mondott igazság, valamint, hogy mostantól igazat kell mondani!

11. Ezzel egyetértve hozzáteszem, hogy én az adóbevallásaimban tulajdonképpen nem is hazudtam, hanem csak nem fejtettem ki pontosan az igazság minden részletét.

12. Kijelentem továbbá, hogy egyébként is Orbán “Jobbostörpe” Viktor ellenzéki adós, nálam kétszer nagyobbat hazudott!

Kérem fentiek tudomásul vételét és az eljárás megszüntetését!

Továbbá követelem, hogy töredelmes, őszinte vallomásomra tekintettel engem a továbbiakban nemzeti adóhősként tisztelni szíveskedjenek!

Hódolatukat várva. Köszönettel,

Gy. F.

U.I.: Természetesen elvárom, hogy fent nevezett Orbán “Néplázító” Viktort példás büntetésben részesítsék! Na azért mondom!

http://jobb.extra.hu/

Reklámok
Published in: on 2006 október 12, csütörtök at 05:03  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/12/gyurcsany-f-kepzeletbeli-levele-az-adohatosagnak/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: