Házkutatás, lefoglalás

2006-10-12. 02:35:46

Naná, hogy Molnár Balázs sem ússza meg! Főszerkesztőnket éjfél után rendőrnyomozók fogadták tartózkodási helye előtt, és házkutatást foganatosítottak, melynek során – mily meglepő – elsősorban számítógépét foglalták le, illetve minden olyan eszközt, amivel újságírói munkát lehet végezni. A lakás különben nem az ő tulajdona,valójában iroda, cégszékhely. A cégnek semmilyen jogi kapcsolata nincs a Kuruc.info-val.

Balázs munkahelyéről éjjel fél egy körül hazatérve mindjárt kiszúrta a ház közelében operatív jelleggel parkoló, civilnek álcázott rendőrségi autót, de hát végül is várható volt már felbukkanásuk. M.B. meg is kérdezte, hol késtek ilyen sokáig. A kapuhoz érve öt nyomozó “kísérte”, és felszólították, hogy nyissa ki a lakást, mert házkutatást tartanak. Mint később kiderült, pár órával korábban egyszer már megpróbáltak bejutni. Akkor az egyik szomszédot hívták segítségül, akinek azt hazudta valamelyik zsaru, hogy betörési ügyben nyomoznak. A szomszéd később elmondta főszerkesztőnknek, hogy az akció alatt az utcát két mikrobuszra való rendőr szállta meg két irányból. Balázs hazaérkezésekor utóbbiak már elmentek. Hogy akkor hol van ennyi rendőr, amikor az unokahúgom iskolája körül lebzselő C-kategóriás állampolgárok elszednek ezt-azt a hazatérő gyerekektől, nem tudom.

Állítólagos vétségre belendül az erőszakszervezet, gyilkossági kísérletre nem feltétlenül

A házkutatás során lefoglalásra került Molnár Balázs számítógépe, 156 darab CD és DVD lemez, köztük olyan veszélyes anyagok, mint egy angol nyelvoktató sorozat, valamint 2 darab floppylemez. Reménykedhetünk benne, hogy a 30 napos lefoglalás során rendőreinkre ragad egy kis idegennyelv-ismeret. Az eljárás, az átadott dokumentumok tanúsága szerint, a Btk. 177. paragrafusába ütköző, “jogosulatlan adatkezelés vétsége” gyanújával folyik, ismeretlen tettes ellen. Politikai ügyben tehát – nem számítva még az NBH-t, az ügyészséget – 25 rendőr mozdul rá napokon belül egy vétség-ügyre, miközben rablók, fejszével rendőröket támadók, betörők, tolvajok. gyilkossági kísérlet elkövetői, Gyurcsány és egyéb köztörvényesek szabadlábon védekeznek vagy eljárás sem indul ellenük. S ha indul, is hónapokig, évekig húzzák, hogy aztán szimbolikusnak is gyenge ítéletek szülessenek. Elképesztő és megerősíti álláspontunkat a mocskos magyarországi bíráskodásról, hogy az egy embert meggyilkoló, többet megsebesítő érdi gázoló alig egy-két hónappal kapott többet, mint a felkelők.

A házkutató közegek felkészültségére jellemző, hogy míg a BRFK tudja Molnár számát, hiszen megadta nekik, amikor múlt héten önfeljelentette magát a szovjet szörnyemlékmű leköpéséért, a második kerületi kapitányság emberei nem ismerték. Nekik is megadta.

A vérbírák jogai fontosabbak más állampolgárokénál

Vagyis a Kuruc.info-n is bemutatott Gyurcsány-Petrétei-rezsim vérbírái érdekében intézkedtek rekordsebességgel. Ők egyenlőbbek, az ő személyiségi jogaik többet nyomnak a latban holmi koszos mezei állampolgárokénál, akik ügyében a szerv nem is nyomoz, noha a sajtóban mindennaposak a perek hasonló ügyekben. A házkutatás során a főszerkesztő – magától értetődően – megpróbálta felhívni ügyvédjét, amit a nyomozók megtiltottak. Molnár Balázs háromszor kérte nyomatékosan a rendőröket, idézzenek egyetlen törvényi helyet arra vonatkozólag, hogy ő éppen akkor ne használhassa mobiltelefonját. A köztörvényes kormány (Petrétei) rendőrei nem tudtak ilyet mondani, azt viszont igen, hogy “mert csak”.

Mikor házkutatnak a szociknál és a mobilszolgáltatóknál?

Kíváncsian várjuk, mikor tartanak házkutatásokat például a mobiltelefon-szolgáltatók összes irodájában és üzletében, hiszen ők egyértelműen jogosulatlanul készítettek fénymásolatot éveken át minden vásárlójuk személyi igazolványáról, vagy lesz-e hasonló akció a Fidesz pártközpontjában az emlékezetes eset nyomán, amikor a BM lakcímnyilvántartóból jogellenesen kigyűjtött címekre küldtek kampányújságokat. De akár az MSZP-t is megnézegethetik, elvégre ők még pártpreferencia alapján is gyűjtöttek adatokat az állampolgárokról a tavaszi országgyűlési választások során, s le is buktak vele.

A Kuruc.info bekeményít, de segítséget is kér

Olvasóinkat megnyugtatjuk, a Kuruc.info továbbra is a szólásszabadság bástyájaként dacol a neoávós terrorral, sőt fokozza a gazemberek és a diktatúra leleplezéséért folytatott erőfeszítéseit. Utóbbiak ugyebár, lényegükből, lényükből adódóan egyet biztosan nem tudnak elviselni: a megszemélyesítést. Portálunk, amely egyébként külföldi lap, ahogy eddig, ezután is az olvasók által felrakott cikkekre, információkra épül.

Amennyiben bármely T. Olvasó kölcsön tudna adni egy számítógépet egy hónapra (mert akár 30 napig szagolgathatják a pc-t a bűnöző rendszer szánalmas kiszolgálói), kérjük, írjon a szerk@kuruc.info címünkre.

Öröm, de egyben gond, hogy miután az utóbbi időben napi 40-50 ezer főre nőtt olvasótáborunk(egyedi IP címes látogatókról van szó, tehát nem a kattintásszámról, mert az ennek is sokszorosa), szerverünk a megnövekedett terhelést alig bírja. Eleddig évi 240 ezer forintba került a szerverbérlet (külföldön, hiszen a rezsim így nem fér hozzá), egy bármekkora közönséget elbíró dupla szerver(sokkal jobb processzorral és több RAM-mal) azonban évi 900 ezer forintba kerül. Ez sem csillagászati összeg, azonban egy évre előre egy összegben fizetendő, ami meghaladja lehetőségeinket. Amennyiben pénzadománnyal tudja támogatni lapunkat és harcát a diktatúra ellen (amely senkinek sem jelent közülünk megélhetést, ez nem is volt cél, mindenki civil foglalkozásából él) írjon a fenti e-mail címre. Külföldi olvasóink pedig a nyitólapon jobbra fent található Paypal számlára utalhatnak (“támogatás, donation”). Előre is köszönjük.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 12, csütörtök at 05:49  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/12/hazkutatas-lefoglalas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: