Olvasó: ez igenis cigányügy

2006-10-17. 17:34:58

“Bármit is mond Kolompár, ez igenis cigányügy. Egyenes következménye a rendszerváltással beköszöntött agylágyulásnak, amely a cigánybűnözést, mint fogalmat tabuként kezeli, kimondhatatlanná teszi.

A cigányterror hatása túlságosan is nagy lehet. Ezek után megszűnt a kötelező elsősegélynyújtás balesetek után, a cserbenhagyás vált társadalmilag elfogadottá. A kerékpárosokkal szemben megnőtt a türelmetlenség, már ma reggel rengetegen dudáltak rám indokolatlanul.
Cigány sem szeretnék lenni, mert ezek után minden barnább bőrű embertársunkban gyilkost látunk. A várható pogromok megakadályozására egy utat látok (a balhét elvivő főkolompárok úgymond öngyilkosságát az előzetesben), de az sem tetszik.

Úgy csöndesen szeretném megkérdezni, mondjuk a Magyar Nemzet főszerkesztőjétől, hogy akkor is sunyi kussolással reagáltak volna egészen reggel 9 óráig, ha nem egy csóró tanárt gyilkolt volna meg félszáz cigány, hanem az egykor híres olaszliszkai zsidó borkereskedők odalátogató leszármazottját? Az mno.hu hírszerkesztői ugyanis addig lapultak, mint Budapest címere a fűben. Nem tudom, miért voltak ennyire PC-k, talán attól féltek, hogy a gyilkos képviselő Lungo Dromos? Ha zsidó lett volna az áldozat, pár héten belül gázrobbanás vagy járvány végzett volna tán mindegyik cigánnyal, esetleg rejtélyes módon lezuhant volna egy, az ENSZ keretében dolgozóknak üzemanyagot szállító orosz vagy ukrán repülőgép a cigánysorra.

Olaszliszkára most már meg csak akkor szeretnék menni, ha kapnék egy tankot. Olaszliszkai meg már nem szeretnék lenni, pedig korábban ábrándoztam róla, hogy ha megérem a nyugdíjat, veszek ott egy kis szőlőt, pincét, házacskát és a nyarakat ott töltöm, no meg az őszöket is.

Az önnmagát eláruló gerinctelen nemzetekkel mindent meg lehet tenni. A Fekete Mikulás óta kiírtuk magunkat Európából. Akkor térhetünk vissza, ha majd meg tudjuk védeni a maradék magyarságot a gyilkosoktól. Mert annak a tanárnak a mássága miatt kellett meghalnia. A nácigányélesztő média az OSI támogatásával épp eléggé elültette már a fejükben, hogy ők romák, ami embert jelent, a magyarok meg gádzsók, azokért nem kár, nem emberek.”

Sz. Sz.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 17, kedd at 20:33  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/17/olvaso-ez-igenis-ciganyugy/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: