Mocskos antimagyarok magyarvért böfögtek

Krausz és Bánó a lincselő cigányok mellett – frissítve
2006-10-17. 23:44:28

Megdöbbentő nyilatkozat jelent meg a keddi ingyenes Metro újságban, ahol Krausz Jenő a lincselő cigánycsürhe tettét helyeslő nyilatkozatot tett. A magyar családapa, tanár lemészárlását bagatellizáló neokommunista-cionista féreg lakcíme hamarosan. Akárcsak Bánóé, aki a Nap-keltében ávós gyilkosokat lincselő forradalmárokhoz hasonlította a gyilkos romahordát. A MIÉP feljelenti a magyargyűlölő bűnözőt.

Krausz Jenő szavai szerint: “a Kossuth tér, ahol lehet engedély nélkül sátorozni, árusítani (persze számla nélkül) italt mérni, uszítani. Mindezt büntetlenül… ha ez így van, akkor Olaszliszkán faji, vérmérsékleti alapon miért ne lehetne lincselni?”

Hát igen! Így fest egy baloldali “humanista”, “antirasszista” és “antifasiszta” újságíró nyilatkozata. Ha lenne Magyarországon demokratikus közélet, akkor ezt a bolsevik büdösbogarat azonnal eltávolítanák az egyetemek közeléből, hogy ne szennyezze tovább az fjúság gondolatait. És ez volna a minimum.

A Kuruc.info (külföldi lap) hamarosan közli a bestiális és magyarellenes gyilkosságot helyeslő Krausz adatait. Segítséget várunk a szokásos szerk@kuruc.info címre. A rendőrséget és a bíróságot felszólítjuk a Krausz és lapja elleni statáriális gyorsaságú eljárás megkezdésére. Bánóról ugyancsak nem feledkezünk meg.

Bánó András műsorvezető az 1956-ban, a Köztársaság téren történteket, az ÁVO-s gyilkosok felett kimondott népítéletet egyenrangúnak minősítette egy vétlen tanár agyonverésével, amelynek elkövetői elvetemült olaszliszkai romák – olvasható a MIÉP közleményében.

A Magyar Televízió Nap-kelte című műsorának október 17-ei adásában Bánó András műsorvezető az 1956-ban, a Köztársaság téren történteket, az ávós gyilkosok felett kimondott népítéletet egyenrangúnak minősítette egy vétlen tanár agyonverésével, amelynek elkövetői elvetemült olaszliszkai romák – olvasható a MIÉP közleményében.

Sőt súlyosbítja az esetet, hogy az egyik gyanúsított cigány önkormányzati képviselő. A Magyar Igazság és Élet Pártja elfogadhatatlannak tartja, hogy forradalmunk 50. évfordulóján a közszolgálati televízióban ilyen párhuzamot vonjanak ’56 hősei és egy elállatiasodott bűnbanda tagjai, illetve a tömegbe lövető, ártatlan embereket gyilkoló ávósok és az olaszliszkai bűncselekmény semmiben nem vétkes áldozata közé. Ezért a MIÉP büntetőfeljelentést tesz Bánó András ellen, és a Nap-kelte bocsánatkérését követelve a Magyar Televízióhoz és az ORTT Panaszbizottságához fordult – áll a dokumentumban.

OS

Kuruc.info megjegyzés: előző nap véletlenül összekevertük a szélsőbalos Krausz Jenőt a szintén ultrabalos Krausz Tamás Gulág-relativizáló történésszel. Egy Seres László nevű harmadik szélsőséges szerint ezért elnézést kellene kérnünk. Eszünkben sincs, hiszen Krausz Tamás nem csupán egyetlen gyilkosságot szépítgetett, hanem cikkeket, könyveket töltött meg a szovjet kommunista horda által elkövetett iparszerű népirtás relativizálásával és meghamisításával. Ezenkívül genetikailag is ugyanahhoz a magyargyűlölő és keresztényellenes rasszhoz tartozik mindkettő. Tárgyi tévedés volt, nem erkölcsi. Az pedig sokkal inkább elnézhető, mint Seresék szándékos BBC-hamisítása.

tomcat kommentár: Krausz Jenő gondolatmenete szerint Krausz Jenőt is meg lehet lincselni…

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 18, szerda at 00:42  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/18/mocskos-antimagyarok-magyarvert-bofogtek/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: