Bíróság elé állíthatják Hedviget, az MKP kussol

2006-10-19. 10:22:44

A szlovák főügyész megerősítette, hogy bűnvádi eljárás indul Malina Hedvig ellen, aki máig próbálja bizonyítani igazát, hogy magyar szavai miatt verték meg augusztus 25-én Nyitrán.

A rendőrség a verés ügyében már szeptember 11-én lezárta a nyomozást, az eljárás felújítását ma a nyitrai járási ügyész is elutasította. Dobroslav Trnka főügyész az elutasító értelmű ügyészi állásfoglalást követően nyilatkozott az egyik kereskedelmi televíziónak, miszerint Malina Hedvig ellen bűnvádi eljárás indul.

“Az ügy érdemi lezárásának több lehetséges módja van, ezek egyike, hogy bíróság elé állítják Malina Hedviget” – fogalmazott, azonban nem pontosította, hogy valójában milyen további fejlemény várható.

Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) alelnöke a nyitrai ügyészség döntésének ismeretében elmondta: nehéz azonosulni azzal, hogy az ügy meg sem történt. A rendőrséggel és az ügyészséggel azonban a párt nem kíván vitába bocsátkozni, hiszen az MKP (amely kezdetben jogsegélyben részesítette Malina Hedviget) nem részese az eljárásnak.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 19, csütörtök at 21:17  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/19/birosag-ele-allithatjak-hedviget-az-mkp-kussol/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: