Pszichikai terror Budaházy családján

2006-10-18. 09:58:37

Budaházy Györgyöt keresi a karhatalom minden szerve, eredménytelenségük gyakran dühbe fullad, melyet a körözött családján vezetnek le. Rendszeresen zaklatják házkutatásokkal feleségét és három gyermekét, tegnap kora hajnalban pedig – akciófilmekbe illő módon – verték fel álmából idős nagymamáját.

A 80 év feletti özvegyasszony az őrmezei lakótelepen lakik, a házat jelenleg tatarozzák, ezért körbe van állványozva. Így tudtak a rendőrök a harmadik emeleti lakás ablakához felmászni, amit erőteljesen verni kezdtek az éjszaka közepén. Az álmából felvert nő nem tudta, kik azok, rémületében kiszaladt a lakásból, hogy valamelyik szomszédját riassza. Az ajtóban azonban ismét civil rendőrökbe botlott, ami tovább fokozta ijedtségét.

Az ügyben a Kuruc_info megkérdezte Schőn Pétert, a BRFK szóvivőjét, hogy mi a véleménye az ilyen módszerekről, s ha szükség van házkutatásra, miért nem őrzik reggelig a lakást, s csöngetnek be akkor udvariasan? Válaszát várjuk, egyszer már megtisztelte vele szerkesztőségünket a komcsi emlékmű ügyében.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 19, csütörtök at 01:38  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/19/pszichikai-terror-budahazy-csaladjan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: