Fórumokon…

Biztosan más internetes fórumokról is lehetne hasonlóan idióta topikokat összegyűjteni, de bevallom mára elment már a kedvem a további keresgéléstől.
Ebből talán ennyi is bőven elég …
Néhány gondolatot azért szeretnék hozzáfűzni a lenti mondatokhoz :

1./ A tüntetés alkotmányos alapjog, és nem korlátozható 100 ( azaz : száz ) főre
2./ Az utcán tüntető emberek VALAMENNYI MAGYAR ember érdekében vannak most a téren
3./ A hozzászóló bunkóknak tényleg nem való a demokrácia …

Lássuk, miket is írnak ( bár nagy önmegtartóztatást igényelt, ezúttal nyelvtani javítás nélkül … ) ezek az agymosott idióták:

“EMBEREK ! Valaki vegye mar a faradsagot es menjen ki a terre, vilagositsa fel azt a csocseleket mert nehany dologban nagyon meg vannak zavarodva. 1: Jelen pillanatban 2006-ot irunk es nem 1956-ot 2: Az oroszok mar reg kimentek, nincs ki ellen harcoljanak 3: Azt a kis mitugrasz, nagyhangu cigany csavot Orban Viktornak Hivjak es (szerencsere) nem Nagy Imrenek.. Jo dolog lehet az idoutazas, de ezeknek az “egyszeru” embereknek ezt nem ajanlanam…”
( ozi )

“Gyenge rendőrség! Ha nem megy szépszóval, akkor minden eszköz megengedhető! Lassan állam az államban a Vizelde tér 50 tüntetője! Be kell szorítani őket a Dunába legalább végre fürdenek egyett!
Aki nem fogadja el a magyar alkotmányban foglaltakat és fegyveres szembenállásra buzdít a HELYSZÍNEN LELŐNI MINT A KUTYÁT!!!!”
( cumi )

“A büdös zoknis, böfögős vendéglátók vagyunk, ha ezeket a tetveket ott hagyjuk a téren. Ne litániázzunk itt a joguk van,nincs joguk. Szégyenfekély elsősorban 56-ra ,másodsorban Magyarországra ez a néhány elmebeteg vadbarom. Aki nem így gondolja, kivánom neki, hogy a születésnapján az ablaka alatt gyűljenek a hasonló senkik, és ordítsák túl az ünnepét.”
( Bagira99 )

“Engem marhára idegesít, hogy vannak egy páran az országban akik tüntetés címszó alatt tespednek hetekig a Kossuth téren. Telikullantják a területetet, sátrakat állítanak fel és eközben k..ra semmit nem csinálnak. Dolgozni kéne menni, nem pedig élősködni! Ez az én véleményem.Hiába hallgatom a híreket, ennek a cirkusznak már semmi köze a kormányhoz. Most a “csakazértsemtudtokkirakiniinnenminket” című szappanoperát láthatjuk élő egyenesben! Ultragáááááz!!”
( fatorsi )

“Senki nem is veszi őket komolyan! Jó esetben megmosolyogják őket, de inkább haragszanak rájuk az emberek, ez megint egy vihar az éjjeliedényben!”
( breke )

“Ideje már véget vetni a sátorozóknak, ott főzőknek, mosogatóknak, borotválkozóknak, kakiló-pisilőknak…Nevetséges, hogy eddig is megengedték, hogy az ország első számú közteréből, perzsavásárt és disznóólat csináljanak! Ez már a bunkóság netovábbja!”
( Komissz-árnő )

“A nemzet nevében és érdekében tüntető gyenge elméjü vezetők és hajléktalan csőcselék remélem eltakarodik, ha nem akkor eltakarítják őket. Az illetékesek meg soha nem adnak engedélyt arra, hogy az ország legszebb épülete és parkjából disznó ólat csináljanak az ország érdekében. Az én nevembe ne tüntesen senki és az érdekeimet se képviselje, föleg ne ilyen személyek, a Fityusznak is lehetne több esze és befejezhetné a nép butítást”
( Forintosháza )

“Takarodjanak mar el onnan a francba!!! szanalmas mind! a sok hajlektalan es munkanelkuli megy oda ahelyett hogy munkat keresne maganak. egy normalis embernek nincs ideje kint b**zni a rezet minden nap. itt meg a forumon: nem tudom, h szetneztetek e mar, de osszesen van vagy 5-6 ember a regeltek kozzul, aki egyetert azzal, h gyurcsanynak mennie kell. osztjak itt egymasnak az eszt, h mennyire csunya gyurcsany bacsi. ha annyi ember akarja a levaltasat, akkor miert 100 ember van a kossuth teren, s miert 5 ember irkal minden szent ***t ide?”
( moonface1 )

http://api01.blogdreams.hu/

Lúdas Matyi kommentár: Ezek a fórumokon ilyeneket röfögők annyira primitívek, hogy a cigányok hozzájuk képest Einsteinek? Ezek a leg degeneráltabb, legaljasabb, pusztító és gyűlölködő rosszindulatból rágalmaznak és támadnak a magyar népre. Ezek csótányok. Nem emberek, véletlenül sem. Mit kell tenni a csótányokkal?

Reklámok
Published in: on 2006 október 20, péntek at 00:47  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/20/forumokon/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: