Magyar zászlóért akarták verni a kaszkadőrt

2006-10-22. 14:23:27

A Magyar Kaszkadőr Szövetség elnökét akarták tegnap este megverni a Kossuth téren. Pintér Tamás épp vitorlás hajójának zászlóját vitte haza, amikor a Parlament előtt egy kocsiból négy férfi ugrott ki, és rövid szóváltás után megütötték a filmes szakmában csak Oroszlán becenéven ismert férfit.

Pintér Tamás a Színház és Filmművészeti Egyetem docense. Több mint 400 filmben dolgozott, az ország összes színházában megfordult már mint mozgástervező, akciórendező. Szerinte csak ennek köszönhető, hogy nem történt komolyabb baja.

“Hoztam haza a hajózászlót. Itt jöttem a zebrán, és megállt egy vadonatúj BMW. Elkezdett dudálni és elkezdtek velem ordítozni, hogy mi ez te rohadt (…) hajléktalan, idesz… a térre… És én nem értettem. Azonnal ütöttek, de persze elkaptam a fejem” – nyilatkozta Pintér Tamás a HírTv-nek. “Nem tudnak leütni, attól ügyesebb vagyok. És aztán én ütöttem le őket. Majd odaálltak mögém a téren lévők. De hát ilyen nincsen. Ez nem létezik, hogy az ember nem sétálhat Magyarországon egy magyar zászlóval?” – mesélte az esetet Pintér.

Kuruc.info

Published in: on 2006 október 22, vasárnap at 19:27  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/22/magyar-zaszloert-akartak-verni-a-kaszkadort/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: