A szennymédia MTI rágalmaz és provokál

Hétfő hajnalra több ezer embert mozgósítottak a Kossuth téri tüntetők, akik ütő, vágó és szúró fegyverekről is említést tettek. A kora reggeli órákban a rendőrség tűzszerészei átvizsgálják a kordonokkal körbezárt területet.

“Ne engedjük, hogy az elnyomó bolsevik hatalom vasfüggöny mögé zárjon bennünket, védjük meg magunkat, és mindenki telefonon mozgósítsa ismerőseit, barátait és családtagját, hogy akadályozza meg a rendőrség tervét – mondta a szónok, aki állítása szerint már 35. napja tartózkodik a téren, Gyurcsány Ferenc és kormánya távozását követelve. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója több rendező közötti beszélgetésnek fültanúja volt, akik arról társalogtak, hogy éjszakára ütő, vágó és szúró fegyvereket kell összekészíteniük.

Lúdas Matyi kommentár: Mi meg azt hallottuk a saját fülünkkel, hogy az MTI (Magyar Távirati Iroda) bandája atomfegyverhez való dúsított uránt meg különöző robbanóanyagokat akar csempészni a világon mindenhova, ahol csak fizetnek érte egy kicsit. De tényleg, legalább olyan jól hallottuk ezt, mint ahogy ők a fentieket.

MTI/FN

Published in: on 2006 október 23, hétfő at 00:40  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/23/a-szennymedia-mti-ragalmaz-es-provokal/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: