Kommunista időket idéző rendőrterror a fővárosban

2006. október 23. 12:15
HunHír.Hu

“Nemzeti ünnepünk alkalmából ismét elszabadultak Kádár-Apró-Dögei. Visszatértek a rendőrállami idők, pártutasításra vernek véresre békésen tiltakozó tüntetőket. Budapest utcáin alkotmányos jogaikat gyakorló emberekkel szemben jelenleg is karhatalmi tömegoszlatás zajlik” – fogalmazi közleményében a Magyar Nemzeti Bizottság 2006.

Mint az MNB HunHír.Hu-hoz eljuttatott közleményében írja, “a posztkommunista hatalom sehol sem engedi méltósággal megünnepelni 1956 félévszázados évfordulóját. Az utódpárt és annak vezetése felsorakozott a diktátori hajlamokat megtestesítő, hazug és illegitim Gyurcsány Ferenc mögött. A Kossuth téri tüntetők eközben folytatják a kormány lemondása érdekében megkezdett nemzeti ellenállást”.

Egyre többen gyülekeznek a belvárosi rendőrkordon körül, miközben útzárak épülnek a főváros külső útjain. A Magyar Nemzeti Bizottság 2006. ügyvivői felszólítják a délutáni megemlékezések résztvevőit, hogy az esti órákban minél nagyobb számban vegyenek részt a Kossuth téri Nemzetgyűlésen. “Jól érzékelhető, hogy veszélyben forog hazánkban a népképviseleti demokrácia. Nem engedhetjük, hogy rendőrterror árnyékában Magyarországra visszatérjen a baloldali diktatúra! Be kell fejeznünk végre a rendszerváltást!” – áll a dokumentumban.

Reklámok
Published in: on 2006 október 23, hétfő at 12:46  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/23/kommunista-idoket-idezo-rendorterror-a-fovarosban/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: