Beszámoló az újabb Kossuth téri “tömegoszlatásról”

2006-10-24. 19:03:25

Egy szemtanú – egyben szenvedő alany – beszámolója szerint ma 18 óra körül a következők történtek a Kossuth téren.

Névtelenséget kérő informátorunk 30-40 embert látott az egyébként rendőrségi műveleti területté nyilvánított téren, amint békésen beszélgettek. Senki sem kiabált, zászlók vagy táblák sem voltak náluk. Egyszer csak előrontott vagy két-háromszáz rendőr, és oszlásra szólították fel őket. Ennek eleget is tettek, szétoszlottak, és mindenki elsétált a dolgára. A rendőrök azonban úgy gondolták, hogy ha ők oszlást mondanak, akkor mindenki hanyatt-homlok meneküljön, nem ám csak úgy sétálgasson, mint valami jogállamban. A csapat fele megrohamozta a két-három fős társaságokra szakadt, eredetileg is csak buszmegállónyi tömeget. A metróállomás felé szorították őket, majd szabályosan letaszigálták az embereket a mozgólépcsőn, nem kímélve azokat sem, akik kifelé jöttek. Odalenn erőszakkal lökdöstek be mindenkit a metrószerelvényekbe, kit ebbe, kit abba az irányba, folyamatosan káromkodva, szidalmazva és fenyegetőzve. “Takarodjatok haza, köcsögök, nézzétek a tévét!” – üvöltözték. Informátorunk megjegyezte, hogy nagy bátorság kell ahhoz, hogy harmincan rugdossanak egy földön fekvő szerencsétlent, mire a válasz a következő volt: “Kussolsz, a kurva anyád, mert téged is megrugdosunk!”

Korábban többen látták, amint egy hölgy a Kossuth tér kordonját megbontva be szeretett volna menni a lezárt területre, mert korábban ott hagyta a személyes holmijait a sátorban. Azonnal tíz rendőr rohant oda, és már messziről ordították: “Mit akarsz itt, te büdös kurva!?” A hölgy jelezte, hogy a cuccaiért jött, és fel is mutatott egy írásos engedélyt arról, hogy bemehet érte. “Leszarom én az engedélyt, ide nem mész be, te rohadék, takarodj innen” – felelték a rendőrök, és kilökték őt a kerítésen túlra.

Lúdas Matyi kommentár: ezek nem rendőrök (egyébként hivatalosan, jogilag sem azok, mivel nincs rajtuk az azonosítószámuk, bárki magára írhatja azt a feliratot, hogy rendőrség), hanem terroristák. Felfegyverkezve (törvénytelen fegyverekkel is, fejbúbig) erőszakkal félemlítik meg (terrorizálják) a békés lakosságot, brutálisan, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéseket okozva, tömegesen. Ebből egyenesen következik, hogy terroristák.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 24, kedd at 23:11  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/24/beszamolo-az-ujabb-kossuth-teri-tomegoszlatasrol/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: