Felhívás

Ismeretlen áldozat összeveréséről kaptunk hírt a Teréz körúton október 23-án délelőtt. Kérjük akinek információja van az összevert áldozat kilétéről jelezze nekünk a kossuthter@freedom.hu címen. Tárgy: Áldozat/okt.23/Radison

Tanúvallomás:

Október 23-án délelőtt 10:52-kor a Teréz körúton, a Radison Szállodával szemben, miközben az út egyik oldalán a maratonfutás zajlott, a Parlament környékéről elzavart 30-40 fő, jól öltözött polgár haladt nyugodtan. Rohamrendőrök követték őket, akik a csoporttal tartó harminc év körüli férfit felszólítás és bármilyen látható indok nélkül megtámadták és brutálisan bántalmazták. A férfi ismeretlen, az sem biztos, hogy a Kossuth tér felől jött.
A férfit a rohamrendőrök először rálökték a korlátra, annyit tudott csak kiáltani, hogy “Mit csináltok?” és már a földre is került, ahol négy karhatalmista agyba-főbe verte, fejét rugdosta és bottal ütötte, miközben öt társuk sorfalat állt körülöttük. Egy idősebb embert, aki szót emelt az ütlegelt érdekében és segítségére próbált sietni egyetlen ütéssel leütötték. A két tanút, akik számonkérték a rendőrökön az eljárásukat oszlatással fenyegetve elzavarták, ők az út túloldalán, a maratonfutás mögött találtak menedéket. Onnan látták, ahogy a rendőrök, segítségnyújtás vagy mentő hívása nélkül az eszméletlen áldozatot egy rabomobilba tették és elvitték. Mások az esetről egy közeli étteremből felvételeket készítettek.
Kérjük, aki ebből a leírásból azonosítani tudja, ismerőse vagy rokona az áldozatnak jelentkezzen, hogy a tanúkkal a kapcsolatot föl tudja venni.
Így a tanúvallomások segítségével meg lehet tenni a feljelentést a hivatalos eljárásban bántalmazás bűncselekményét elkövető rohamrendőrökkel szemben.

Kossuthter.com

Reklámok
Published in: on 2006 október 24, kedd at 17:30  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/24/felhivas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: