Molnár Balázs és Novák Előd még élnek

2006-10-24. 12:18:19

Főszerkesztőnket és a Jobbik volt szóvivőjét hatósági intézkedéssel szembeni ellenszegülés szabálysértése miatt állították elő, tájékoztatott Dr. Gaudi-Nagy Tamás.

Molnár Balázs rendőri gumibot-ütéstől sérült meg a kezén. Súlyos zúzódásokat szenvedett, de szerencsére csontja nem tört. Novák Előddel utoljára este hat óra körül talákozott Dr. Gaudi-Nagy Tamás, akkor még épségben volt, ezért nem tudja megerősíteni éjszakai értesülésünket, miszerint a fogságban megverték.

Mindkettőjüket azért állítottak elő, mert rendőri felszólításra nem hagyták el a műveleti területet. Az már kevéssé érdekelte az egyenruhás banditákat, hogy ők maguk állták el a kijáratokat…

Dr. Ékes Judit, az Országgyűlés Emberi Jogi Bizottságának elnöke, fideszes képviselő elmondta, hogy nem engedik be őt a Gyorskocsi utcai BV-intézetbe, hogy a foglyokkal találkozzon, noha törvény szerint joga lenne bármikor, bármilyen BV intézményben bejelentés nélküli ellenőrzést tartani.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 24, kedd at 17:56  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/24/molnar-balazs-es-novak-elod-meg-elnek/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: