Diktatúra és rendőr-terror Magyarországon

Ahogy várható volt, az MSZP-SZDSZ kormány (=komcsik) élén a Diktátorral megcsúfolta, bemocskolta 1956-os szabadságharc 50. évfordulóját. Előbb páváskodó módon 56 db külföldi méltósággal ünnepelt, a köznéptől alaposan megtisztított Kossuth téren, elfogadott egy képmutató “Budapest ’56 Szabadság Nyilatkozatot”, mely éppúgy hazugság, mint maga az MSZP léte egy demokráciában. Majd délután, amikor a díszes vendégsereg már szétoszlott, nekiesett a békés tüntetőknek, és megverette őket a rohamrendőrséggel (mint egy apa a rosszalkodó kisfiát), amiért nem hagyta saját tervei szerint ünnepelni. A Diktátor elmebeteg. Sajnos bizonyos üzleti köröknek épp rá van szükségük hatalmuk növeléséhez az országban. Ha már nem lesz, épp olyan könnyedén fognak megszabadulni tőle, ahogyan trónra emelték.

Ez a mi kis Nérónk nagyon szereti a gladiátor játékokat. Előbb a forradalom 50. évfordulója előtt egy hónappal megrendeztette azt a kis műforradalmat az MTV székházánál – mert ne legyenek kétségeink, illúzióink pedig végképp ne: ami akkor történt, az is a Diktátor műve volt -, majd magán a Nagy Napon, október 23-án újabb, még nagyobb szabású “harci játékokat” rendeztetett a rendőrséggel. Bár az MTV-nek azt mondta, a kormánynak nincs joga utasítania a rendőrséget, az magától is tudja, mi a dolga. Ez viszont azt jelenti, hogy ma a rendőrség “önjáró”. Semmiféle felügyelet, kontroll alatt nem áll. Az is lehet, hogy már privatizálták, csak mi nem tudunk róla. Egy szó mint száz: a Diktátor által emlegetett néhány ezer főnyi kisebbség, amely miatt a nyugalmat szerető többség nem ünnepelhetett önfeledten, s amelyik miatt nem mer kimenni a gyermekét sétáltatni az utcára nem más, mint a rohamrendőrség. Budapest utcáin nem a csőcselék randalírozott (ahogy ’56-ban sem), hanem ők. Békés tüntetőkre, ünneplőkre támadtak vízágyúval, könnygáz gránáttal (fejmagasságban kilőve, hogy sérülést is okozzon), gumilövedékkel (szintén fejmagasságban kilőve – egy tüntető szemét ki is lőtték 23-án éjszaka). Mindkét eszköz ilyen magasságban történő használata szigorúan tilos egyébként! A Magyar Rádió október 24-i Déli Krónikája beszámolt arról, hogy Nyugat-Európa legtöbb államában 10-20 éve nem alkalmaznak gumilövedéket, van, ahol nincs is rendszeresítve a rendőrségnek. Hogy egy népellenes bolsevik diktatúrában viszont használják, az teljesen természetes. Rákosi és Gerő korát éljük. A símaszkot viselő (azonosító számot viszont nem!) rohamrendőrök messze túllépték hatáskörüket: a már elkapott, megkötözött kezű, földön fekvő embereket verték, vesén rugdosták csoportosan. Honnan szalajtották ezeket? Bűnözőként, garázdaként viselkedtek. Ez a Magyar Államrendőrség 2006-ban! Köztörvényes bűnözőkkel, garázdákkal, autó-baleset miatt lincselőkkel szemben ugyanakkor tökéletesen hatástalan, impotens. Közbiztonság nincs, megfélemlítés van. Ki a felelős mindezért? Ki ad parancsot arra, hogy minden szabályzatot, törvényt megszegve ez a gyilkoló
robotokból álló agyatlan zsoldos sereg rettegésben tartsa Budapest lakosságát?

A Röplap követeli, hogy a rohamrendőrség kérjen bocsánatot a magyar néptől a szeptember 19-20-i, majd október 23-i brutális fellépésért, melynek során ártatlan járókelőket, sajtó-munkatársakat bántalmaztak és tartóztattak le. A hatáskörüket túllépő, kegyetlenkedő rendőröket azonnal bocsássák el a szolgálatból! A Röplap követeli a Bíróságtól az esetek egyedi, minden részletre kiterjedő kivizsgálását, az ártatlanul bántalmazottak és megvádoltak szabadon bocsátását és teljes rehabilitációját!

Az MSZP egyre mélyebbre süllyed hazudozásban, alkotmánysértésben. A Diktátor beszéde után kiszivárgott két miniszterének az MSZP választmányi ülésén elhangzott beszéde. Lamperth Mónika ott ígéretet tett arra, hogy a kormány úgy módosítja majd a területfejlesztési pénzekről szóló törvényt, hogy ne a Fidesz oszthassa a pénzt, hanem a baloldali vezetésű önkormányzatok kerüljenek helyzetbe. Mivel az országban megyei szinten minden, a városok közül pedig a többség nemzeti oldali Önkormányzattal rendelkezik, ez a kijelentés az ország elsorvasztását jelenti. Nem beszélve arról, hogy az egész ország javára szánt pénz akkor hová kerülne? Vajon a 6 baloldali vezetésű megyei jogú város kapja mind, és lesz 6 db Las Vegas-unk? Vagy már előre a 4 év múlva esedékes választásokra teszik félre? Szekeres Imre honvédelmi miniszter pedig arra szólította fel az önkormányzatokban kisebbségbe szoruló szocialista képviselőket, hogy kő kemény ellenzék legyenek, ahol tudják, akadályozzák az önkormányzati munkát. Tehát már a képviselői esküjük előtt, annak megszegésére utasította őket, hisz abban az esküben azt fogadják meg, hogy legjobb tudásuk szerint dolgoznak annak a közösségnek az érdekeiért, boldogulásáért. Mindkét miniszter tulajdonképpen az ország életének megbénítására tett ígéretet, illetve felhívást! Ez pedig saját esküjük megszegését jelenti. Nyugodtan kijelenthetjük, pártjuk érdekeiért elárulták az ország érdekeit. Hazaárulók. A Röplap követeli azonnali lemondásukat! Persze egy Nérónak sok-sok kis Néró a munkatársa. Íme, a magukat “baloldalnak” nevező
magyarországi szocialisták. Ilyenek voltak, és ilyenek lesznek. Most legalább a mai, fiatal generáció is tapasztalatból tudhatja, milyen a bolsevista kormányzás, a bolsevista állam.

Budapest főpolgármestere Demszky Gábor, aki folyton ellenzéki múltjával büszkélkedik, megválasztása után azonnal igyekezett keresztülvinni egy olyan rendelkezést, amely a nagygyűlések, tüntetések esetén a demonstráció egyszerű bejelentése mellett külön engedélyhez kötné a színpad felállítását, és a hangosítást. Nyilvánvaló, hogy azért, hogy megakadályozhassa a további nagyszabású demonstrációkat. A “híres ellenzéki” kádári módszereket alkalmaz. S ezzel csak odasimul a kádárista MSZP-SZDSZ kormányhoz, akik szintén a gyülekezési jogon változtatnának ahelyett, hogy elgondolkoznának, miért ez a nagy és egyre növekvő ellenszenv ellenük.

Még az ünnep előtt 200 nyikhaj felkérést tett közzé. ők értelmiséginek nevezik magukat. Azt szeretnék, ha október 20. és november 4. között minden tüntetést, térfoglalást felfüggesztenének annak szervezői, mert csak így lehet méltóan megünnepelni ’56-ot. Kik is ők? Néhány név: Fejtő Ferenc író, Ferge Zsuzsa emeritus professzor, Gálvölgyi János színművész, Charles Gati egyetemi tanár, Halák László dr. újságíró, Heller Agnes filozófus, Herczog Mária szociológus, Hernádi Judit színész, Jancsó Miklós filmrendező, Németh Péter újságíró. Ja? Akkor már értjük! Csupa olyan személy, akik a forradalom leverésének köszönhetik pályafutásukat, egzisztenciájukat, zsíros állásaikat. Vagy, ha ez túl erős megfogalmazásnak tűnik, akkor a Kádár-rendszernek köszönhetik karrierjüket, melyet kritikátlanul, szolgaian kiszolgáltak. Márpedig a Kádár-rendszer az ’56-os szabadságharc leverése árán jött létre. Ezen értelmiségiek tehát áttételesen valóban a szabadságharc vérbefojtásának árán lettek azzá, amik.

Röplap

Reklámok
Published in: on 2006 október 25, szerda at 02:47  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/25/diktatura-es-rendor-terror-magyarorszagon/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: