Pribéktempó

114418.jpg
Gyurcsány Ferenc kéjes vigyorral nyugtázta, hogy átesett végre a “tűzkeresztségen”, pedig tegnaptól ő csak egy “halott ember” a magyarok szemében. Legfeljebb még nem tud róla.

Amit gerinctelenül művelt, arra semmilyen magyarázat nincs és nem is lehet! Megtette, hiszen “törvényesen” megtehette mindazt, amelyre kevés újkori diktátornak adatott lehetőség a történelem folyamán. Ez az állati horda, a szociálliberális maffia joggal állampártinak nevezhető magánhadserege – az egykori SS-t is megszégyenítő, fasisztoid brutalítással – támadt rá (éppen a legnagyobb nemzeti ünnep alkalmával) teljesen védtelen emberekre : nőkre, idősekre és ártatlan gyermekekre, miközben tudatosan fejmagasságban lövöldözte a füstbombákat és az életveszélyes gumilövedékeket az ártatlan demonstrálókra.

Ezen az oldalon nincs módom elmélyülten részletezni ezeknek az elmebeteg barbároknak a viselkedését, sokkal hitelesebben megteszik azt helyettem a különféle televíziós csatornák által rögzített, és egyéb, az internetről szabadon letölthető megdöbbentő felvételek. Bár a hivatalos média feszt tagadja, a különféle internetes portálok legalább négy halálos áldozatról beszélnek, és akkor még nem is beszéltünk a számtalan súlyos és életveszélyes sebesültről, akik “rosszkor voltak éppen rossz helyen”.

De nagyon téved aki azt hiszi, hogy ezért az aljasságért egyszemélyben csak a példátlanul cinikus és ellenszenves Gergényi csendőrtábornok a felelős. Nem. Az igazi felelősöket egy sorral feljebb tanácsos keresni. Miközben Gergényi csak egy szánalmas báb ebben a sötét játszmában, az igazi felelősség – a népére rárontó Gyurcsányt és elvtelen bűntársait (elsősorban Szilvásyt és Petréteit) terhelik. De ne feledkezzünk meg azokról a szociálliberális képviselőkről sem, akik a nyilvánvaló népakarat ellenére permanensen a hatalomban tartják ezeket az elmeháborodott őrülteket.

Mint egykori sorkatona jól emlékszem még arra, hogy az elhíresült kádár-rezsim hadseregében is (!) megtanították nekünk, hogy a népellenes parancsokat minden esetben meg lehet, sőt meg kell tagadni! Vajon ezek a rendőrök (jelvény és azonosítás nélkül, símaszkba burkolózva tényleg rendőrök voltak, esetleg válogatott bűnözők vagy orosz kommandósok?) ismerik-e a szolgálati szabályzat minden vonatkozó utasítását, vagy egzisztenciális félelemüktől vezérelve – utasításra, némelyek esetleg puszta élvezetből (?) viselkedtek begőzölt vadállat módjára? Miféle “emberek” az olyanok, akik képesek eszelős csorda modjára, gondolkodás nélkül teljesíteni a kiadott barbár parancsokat?

Bárkik is voltak, ezúttal valóban “CSAK” az ember hiányzott belőlük…

A szadista rendőrávó döbbenetes fellépése miatt végképp elkerülhetetlenné vált, hogy mielőbb úniós emberjogi megfigyelők érkezzenek Magyarországra, és egy független nemzetközi vizsgálóbizottság állapítsa meg a kormányfő és díszes kompániájának esetleges büntetőjogi felelősségét. Egyúttal azonnali hatállyal megálljt kell parancsolni a rothadó politikai befolyástól bűzlő vérbíráskodásnak, és az elrettentő statáriális megtorlásoknak!
Aki pedig egy nyilvánvalóan népellenes parancsot kiad, vagy olyat teljesít – annak nem a magyar Parlamentben vagy a rendőrség élén, hanem a Hágai Nemzetközi Törvényszék előtt van a helye!

Gyurcsány tegnap egyértelműen bebizonyította, hogy az nyers erő alkalmazása, az emberek durva megfélelmítése a kedvenc játékszereihez tartozik. Ki ne emlékezne még a választási kampányok előtti, “sosemvolt” terrorista fenyegetésekre, az állítólagos szlovák robbantókra. Persze szorosan ehhez a szoclib stratégiához tartozik még a szintén nemlétező fasiszta és/vagy antiszemita “veszély” hiteltelen szajkózása, valamint az utcai politizálás beteges démonizálása is.

Gyurcsány, aki egykor a kommunista diktátorképző intézet (MSZMP) kétségtelenül “eminens” diákja volt, mára beteljesítette a “nagy” bolsevik elődök legtitkosabb álmait. Tébolyult kommunikációja mára pszihiátriai tanulmány, függetlenül attól milyen farizeus pofával képes szónokolni olyan antidemokratikus szörnyűségekről, amelyek éppen ő maga követ el…
Cselekedeteivel már régóta építgette, mára törvényerőre emelte (lásd a parlamenti többség “legitimációjának” beteges ismételgetését) Magyarországon a hatalmi önkényt, kétségtelenűl megvalósítva ezzel a szocialista-neoliberális kormánydiktatúrát. Gyurcsány és csatlós elvtársai végképp kiírták magukat a demokratikus magyar közéletből.

A tegnapi rendőrattak egy olyan, szándékosan kiprovokált üzenet volt a társadalom számára, amelyet még maga Gyurcsány sem írhatott nyíltan az őt istenítő óriásplakátokra. Ez egy gátlástalan ultimátum volt, a félelem mocskos felszítása, lásd : ebben az embertelen világban nincs többé biztonságban igazából már senki, legyen szó akár a zsigerből gyűlölt fideszesekről és más jobboldaliakról, vagy az utcán békésen felvonuló (és békésen ünnepelni kívánó) emberekről. Gyurcsány egyúttal keményen üzent a “skalpjára” vadászó rebellis szocialistáknak is, hogy jobban tennék, ha befognák a szájukat és fegyelmezetten beállnának inkább a sorba. Az “erő vele van”…

Hamarosan bekövetkezhet tehát mindaz, amelyre még rémálmainkban sem gondoltunk korábban.
Ha nem teszünk időben ellene, a kormánybefolyás alatt senyvedő közmédiák bedarálását követheti a posztkommunista gondolatrendőrség, innen pedig már csak egy “Apró” lépés a rendszer ellenségeinek tömeges elhurcolása és a politikai börtönök ismételt megnyitása.

Tévednék? Nagyképűség nélkül : hát mikor tévedtem én Gyurcsánnyal kapcsolatban?

Mint minden elfajzott diktátor, így Gyurcsány is betegesen azt gondolja magáról, hogy az ellene lázadó “kisebbség”-gel szemben kizárólag csak ő képviseli a megfellebbezhetetlen igazságot. Miközben görcsös késztetést érez arra, hogy egyedüli megváltóként mutassa meg mindannyiunk számára az egyetlen, (szerinte) üdvözítő utat (természetesen mindig a majdan eljövendő kánaán irányába…), nem hajlandó észrevenni, egyszerűen nem akarja tudomásul venni, hogy a nemzet egyáltalán nem hajlandó már követni őt az általa felelőtlenül előidézett, morális és társadalmi szakadékba.
Persze módszereiben mégsem lehet minden diktatúra tök egyforma, ezért úgy tűnik, hogy Gyurcsány is bátran szakít néhány megkövesedett bolsevik hagyománnyal. Amíg Kádár alatt mindenkinek kötelező volt állami ünnepségekre járni és ott felvonulni, addig Gyurcsány “sikeresen” megvalósítja a nép nélküli demokráciát…

Igaz, Kádárnak nem volt kitől és mitől félnie. A kormányfőnek annál inkább…

Gyurcsányt lassan már azok is szívből gyűlölik, akik áprilisban még hiszékenyen imába foglalták a nevét. De a kormányfő aligha lehet olyan naív, hogy ezt ne tudná magától is. A legnagyobb baj talán éppen az, hogy egyszerűen élvezi, mitöbb : kéjesen kiélvezi ennek az abnormális állapotnak minden sikamlós percét! Ez valóban egy mentálisan súlyosan beteg ember, egy politikai kéjenc. Nem állítom, hogy ő lenne a magyarságot rombadöntő bibliai antikrisztus (666), ellenben a szocialisták helyében hozzákezdenék aggódni a sanyarú politikai jövőt illetően.
És erősen óvakodnék a vészjósló bibliai jelektől…

Jó reggel Magyarország, jó reggelt mindenkinek!
A pribéktempó a nemzet ünnepén megkezdődött. Lesz folytatás?

http://api01.blogdreams.hu/

Reklámok
Published in: on 2006 október 25, szerda at 02:50  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/25/pribektempo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: