Vakokat, rokkantakat ütöttek és lőttek a rendőrterroristák!

K Ö Z L E M É N Y

A Jobbik Magyarországért Mozgalom újfent tiltakozik az október 23-ai események alatt végrehajtott rendőrségi brutalitás és szakszerűtlenség miatt, amelynek során magyar állampolgárok sokaságát érte fizikai terror. A Jobbik megdöbbent, hogy még fogyatékkal élő polgártársaink ellen is alkalmaztak a rendőrök erőszakot.

Történt ugyanis, hogy 2006. október 23-án hajnal 2 és 4 óra között a Jobbik Magyarországért Mozgalom két látáskárosult tagja, férj és feleség, a Kossuth Tér közelében békésen tüntetett, majd a rendőrségi felszólítás után megpróbáltak a tömeggel együtt elvonulni. A rend bátor őrei azonban túl lassúnak ítélték a fehér bottal botorkáló nyolcgyermekes, vak házaspár tempóját, ezért a 100%-osan vak férjet leteperték a földre, a nyakára ülve megbilincselték és behajították a rabomobilba. Az elkeseredett feleség – aki 95%-osan látáskárosult – kétségbeesetten hívta fel a rendőrség központi számát, és figyelmeztette az ügyeletest, hogy ennek a bűntettnek jogi következményei lesznek. A feleség telefonhívása után kitették a rabomobilból az előállított vak férfit a fehér botjával együtt a pesti rakparton, majd szó nélkül ott hagyták. A házaspár csak két órás, hosszú keresgélés után talált egymásra a Duna mellett.

Egy másik vak férfit, aki az egyik Astoria közelében lévő kávéházban ült, a rendőrök erőszakosan kiterelték az utcára, majd ott nyakon és háton lőtték, aki olyannyira megsérült, hogy még aznap éjszaka meg kellett műteni, az egyébként egyetemen tanító nyelvtanárt.

A Jobbik kénytelen feltenni a kérdést, hogy milyen abban az országban a közállapot, ahol a rendőrség az állampolgárokra fejmagasságban ad le célzott lövéseket, viperával ütlegeli őket, rokkantak alól rúgja ki a mankókat és vakokat teper le és állít elő.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendőri felső vezetés alkalmatlanságának kimondásán és lemondásának követelésén túl, szükségesnek ítéli a jelenlegi bevetési egységek személyi állományának felülvizsgálatának kezdeményezését, mert a tudósítások, videó-, és fényképfelvételek alapján ezek a személyek garázdák és veszélyesek a társadalomra nézve, csak félreértés eredményeként viselhetnek rendőr uniformist, gyógykezelésük pedig elkerülhetetlenek látszik.

Budapest, 2006. október 27.

Szabó Gábor,
a Jobbik pártigazgatója

Reklámok
Published in: on 2006 október 28, szombat at 05:50  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/28/vakokat-rokkantakat-utottek-es-lottek-a-rendorterroristak/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: