Vizsgálódik az EB a rendőrhuliganizmus miatt

2006-10-27. 17:49:05

Az esetleges rendőri túlkapásokról érdeklődik a kormánynál az Európai Bizottság – rossz helyen kopogtat tesszük hozzá gyorsan.

A tüntetők elleni esetleges túlzott rendőri erőszakkal kapcsolatos információkról érdeklődik Franco Frattini, az Európai Bizottság jogi és igazságügyi felelőse Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszterhez írt levelében – erősítette meg az EU-biztos szóvivője az MTI-nek pénteken a Népszabadság című napilap értesülését. A biztos a témáról a kormány rendelkezésére álló információk átadására kéri a magyar felet, hogy válaszolhasson a hozzá érkezett kérésekre, és különösen érdeklődik azon vizsgálatok eredményei iránt, amelyeket a magyar hatóságok indítanak az ügyben. Frattini azt is jelezte: bízik a kormányban, hogy mindent megtett és megtesz az emberi jogok teljes körű biztosítása érdekében.

(MTI)

Kuruc.info kommentár: Természetesen, amennyiben Frattini úr komolyan gondolja, mi a magunk részéről készek vagyunk őt segíteni felvételekkel, sajtóanyagokkal, bizonyítékokkal.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 október 28, szombat at 06:02  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/28/vizsgalodik-az-eb-a-rendorhuliganizmus-miatt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: