Törvénytelenül betiltották az Lelkiismeret’88 demonstrációt is, új akció

2006-10-29. 11:38:48

A diktatúra megint semmibe veszi az alkotmányt és a törvényeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság október 28-án kézbesítette a Lelkiismeret ’88 képviselőinek a 2006. október 29-e és november 5-e között tervezett rendezvényeik bejelentése kapcsán hozott határozatait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a gyülekezési jogról szóló törvény alapján megtiltotta a tüntetést a megjelölt helyszíneken tekintettel arra, hogy a közlekedés más útvonalon nem biztosítható – értesült az Objektív Hírügynökség a BRFK Kommunikációs Osztályától.

A rendőrség határozata ellen nincs helye fellebbezésnek, a szervező a határozat bírósági felülvizsgálatát kérheti a közléstől számított három napon belül. Kérni is fogja, hiszen immár Kazahsztánban sem nehezebb tüntetni, élni a gyülekezési és szólásszabadsággal mint a Gyurcsány-diktatúrában.

Kuruc.info

A Lelkiismeret’88 akkor is mozdul hétfőn
2006-10-29. 12:09:58

Polgári engedetlenségi akció

A rendőrség betiltotta a 2006. október 30. hétfő 9 órára meghirdetett Lelkiismeret’88 demonstrációt. Mivel nem adtuk fel céljainkat, azaz Gyurcsány leváltását és a politikai foglyok amnesztiáját, ezért a betiltott demonstrációnk időpontjában egy polgári engedetlenségi akciót kívánunk végrehajtani.

Kedves ellenállók!

Kérjük, figyeljétek a híradásokat és a honlapunkat a www. lelkiismeret88. hu -t, ahol is vasárnap este fogjuk közölni, hogy össze gyűlt-e a megfelelő számú aktivista arra, hogy kivitelezni tudjuk akciónkat.

Budaházy György mondásával köszönünk:

Kitartás, Isten velünk!

Kedves ellenállók!

Kevesen jelentkeztek az október 30.-i polgári engedetlenségi akciónkra, ezért azt nem tudjuk megtartani. A BRFK tiltó határozatát persze megpróbáljuk megtámadni (pénz, kapacitás lesz-e rá (?) -majd meglátjuk).

Nem adtuk fel továbbra sem a célkitűzéseinket (Gyurcsány takarodj! és Amnesztiát a politikai foglyoknak!) de azt is látnunk kell, hogy ezek elég bonyolult szervezéseket igényelnek és időben a mai helyzetek miatt, kitartó türelemre van szükségünk.

-Kérjük ezért, hogy aki szeretne részt venni forgalom lassító akcióban (akár a lakóhelyén, akár máshová is szívesen eljönne, az jelezzen telefonon (sms -ben is jó) a 06-20-440-76-40 szervezési számon, illetve a lelkiismeret88@gmail. com címen. A tárgyhoz írják oda: jelentkezés.

-Továbbá kérjük, hogy figyeljék honlapunkat, mert ez a leggyorsabb hírforrása a Lelkiismeret’88 -nak. Iratkozzanak fel hírlevelünkre a fenti email címen és kérjük, hogy figyeljék ‘Támogatói felhívásunkat’ amit akár mennyire is húzódozunk, de meg kell nyilvánosan is hírdetnünk, mert anyagi támogatás nélkül… (a többit találják ki).

-Tehát találkozzunk az utakon, a legközelebbi akciónkon, illetve mások által szervezett polgári engedetlenségi megmozdulásokon.

Nem Adjuk Fel!

L88.hu

Reklámok
Published in: on 2006 október 30, hétfő at 00:20  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/30/torvenytelenul-betiltottak-az-lelkiismeret88-demonstraciot-is-uj-akcio/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: