Nem merik elfogni Budaházyt?

2006.10.30. 16.29

A rendőrség egyes információk szerint pontosan tudja, hol bujkál az MTV ostromának éjszakája óta országosan körözött Budaházy György, de nem merik elfogni.

A HavariaPress információi szerint egyelőre azért nem fogják el a kiszivárgott Gyurcsány-beszéd után kipattant tüntetéssorozat egyik vezéralakjaként számontartott Budaházyt, mert olyan információk birtokába jutott a rendőrség, mely szerint szimpatizánsai mindent megtennének érte. Az elfogással tovább fokoznák a fővárosban a feszült és törékeny közhangulatot, ez pedig komoly biztonsági kockázat. Sem az ORFK, sem a Nemzeti Nyomozó Iroda részéről nem akartak nyilatkozni az ügyben, végül a BRFK szóvivője, Jármy Tibor tájékoztatta úgy a hírügynökséget, hogy nyomozás-taktikai kérdésekről ha tudna, sem nyilatkozhatna, s erre hivatkozva nem árult el részleteket Budaházy el nem fogásáról sem.

Stop!

Kuruc.info kommentár: szerintünk nem tudják elfogni Gyurit, ezért kiszivárogtatják azt a hamis állítást, hogy nem akarják. A Stop hírecskéje arról már jellemzően nem szól, hogy egyáltalán milyen alapon üldözik a szabadsághőst, miközben a köztörvényes Gyurcsányék ellen feljelentés dacára sem indul eljárás.

Kuruc.info

Lúdas Matyi kommentár: Mi viszont egymás közt azt jósoltuk (többek közt) hetekkel ezelőtt, hogy az nbh nem mer Budaházyból Táncsicsot csinálni. Főleg, hogy külföldnek is tudomása van tettéről (önkényuralmi jelkép eltávolítása), így tudják, hogy nemhogy nem bűnös, hanem inkább a demokrácia hőse, ezért külföld felé nagyon büdös lenne ez az egész “balhé”, ha lecsuknák (azt nem zárjuk ki, hogy csúnyán megvernék, ha megtalálnák). Majd kiderül, ki tippelt jól, ha elérkezik az elszámolás ideje, úgysem az előbbi a lényeg, hanem utóbbi.

Reklámok
Published in: on 2006 október 31, kedd at 21:00  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/31/nem-merik-elfogni-budahazyt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: