Rendszerváltó népgyűlést hívnak össze a forradalmi bizottmányok

2006-10-30. 16:02:45

2006 október 28-án, Piliscsabán, a területi (budapesti és vidéki) Forradalmi Bizottmányok képviselőinek részvételével tartott tanácskozáson megalakult a Forradalmi Nemzeti Bizottmányok Ideiglenes Elnöksége (FNBIE), melynek határozatait elsőként a budai várban tették közzé a bizottmány ügyvivői.

Az FNBIE tanácskozáson elfogadott határozata H/3. pontja szerint:

“2006. november 25. (szombat) 16 órára rendszerváltó Országos Népgyűlést hívunk össze, azonos időpontban, azonos akaratnyilvánító szöveggel az ország minden településére, amelyre minden szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár hivatalos.”

A cél elérése érdekében az előttünk álló időszak legfontosabb feladatai a FNBIE nyilatkozata szerint következők:

1. A Forradalmi Bizottmányok Országos Hálózatának egyre teljesebbé tétele, a jelenlegihez képest további területi Forradalmi Bizottmányok létrehozása annak szem előtt tartásával, hogy az ország valamennyi településén jöjjön létre Forradalmi Bizottmány.

Az FNBIE kéri a megalakult és működő Bizottmányokat, hogy hozzanak létre ill. tapasztalataik átadásával segítsék elő további helyi Bizottmányok megalakulását a környezetükben a következő javasolt sorrendben

– a saját településetekkel szomszédos településeken.
– a kistérségen (járáson) belül azokon a nem szomszédos településeken, amelyeknek a Ti településetek is része.
– saját megyéteken belül, de saját kistérségeteken (járásotokon) kívüli más településeken stb…

Kérik az újonnan alakult területi Bizottmányokat, hogy megalakulásukról állítsanak ki jegyzőkönyvet (Lsd: “A Forradalmi Nemzeti Bizottmány alapító jegyzőkönyve” megtalálható ill. letölthető a www. eunyet. hu honlapról letölthető anyagok / Alapító jegyzőkönyv címszó alatt, és megalakulásukat a forrdalamibizottmany@vipmail. hu címen jelezzék.

2. A 2006. november 25. (szombat) 16 órára tervezett rendszerváltó Országos Népgyűlés területi Forradalmi Bizottságok bevonásával történő alapos és körültekintő előkészítése.

– A településenkénti szavazás hitelesítését végző személyek biztosítása, felkészítése ill.
– a helyi lakosság (család – rokonság – barátok – ismerősök – idegenek) különféle kommunikációs csatornákon át (Internet (e-mail, Honlap) – szórólap – szóbeszéd stb…) történő tájékoztatása az eseményről. Szervező-felvilágosító munka kifejtése a minél nagyobb részvétel (lehetőleg több, mint az emeszpé szavazatok száma: 2. 336. 705 fő) biztosítása érdekében.

– Szervezett szórólapozás a lakóhelyetek szerinti megye valamennyi településére kiterjedően.
– Osszátok fel egymás között a kistérségeket ill. településeket. Jelöljétek meg a felelősöket és a határidőket. (Készítsetek ütemtervet, amelyből tűnjön ki, hogy ki, mikor (mettől-meddig) terjedő időszakban mely területre kiterjedően és milyen erőforrások bevonásával végzi a szórólapozási tevékenységet és ki ellenőrzi szúrópróba szerűen a “műveleti” területet.)
– A szórólapozás elvégzéséhez saját erőforrásaitok mellett, amennyiben mód van rá vonjatok be szórólapozásra specializálódott szervezeteket. “Hinni jó, ellenőrizni még jobb”
– ellenőrizzétek a szórólapozási tevékenységet.

A szórólapokat teljes mennyiségben központilag biztosítják minden igénybejelentőnek.

További hasznos hírek, információk szerezhetőek a Forradalmi Nemzeti Bizottmány Koordinációs irodájában: 1153 Bp. Pázmány Péter u. 29, Tel/fax: 1/306-4077, illetve a http://www.kossuthter.com weboldalon.

(Nemzeti Hírháló)

Reklámok
Published in: on 2006 október 31, kedd at 00:49  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/10/31/rendszervalto-nepgyulest-hivnak-ossze-a-forradalmi-bizottmanyok/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: