Az antikommunista értelmiség levele az amerikai nagykövetnek

2006-11-01. 05:39:27

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Magyar Október Mozgalom segítségkérő levelet adott át az Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének.

A Kossuth téri tüntetéseket szervező antikommunista értelmiségiek angol nyelvű tájékoztató és segítségkérő levelet adtak át az Egyesült Államok nagykövetének az országban tapasztalható rendőrbrutalitások kapcsán. A dokumentumokkal alátámasztott levél többek között az alábbiakat tartalmazza:

Tisztelt Nagykövet Asszony!

A Kossuth téri békés tüntetések szervezőinek nevében fordulunk Önhöz, az 1956-os magyar forradalom ötvenedik évfordulóján történt erőszakos utcai események ügyében. Nemzeti ünnepünkön súlyos és brutális bűncselekmények érték az alkotmányos jogaikat gyakorló békés tüntetőket a jelenleg regnáló posztkommunista rezsim részéről. Kiprovokált utcai harcok során rendőrnek álcázott, arcukat eltakaró, azonosító jelzés viselése nélküli, gyakran alkoholos állapotban lévő egyenruhás garázda randalírozók, szadista módon tömegesen bántalmazták és alapvető emberi jogaikban megsértették a békés tiltakozókat. Nyugati civilizációkban szokatlan módon vegyi fegyvereket, sorozatlövő gázgránátokat, fejre célzott gumilövedékeket és tiltott tömegoszlató eszközöket használtak a fegyvertelen és békés szándékú ünneplőkkel szemben. A totalitásban tobzódó magyar hatalom ezen a napon elnyomó, apartheid rendszerekre emlékeztetett!

Tisztelt Nagykövet Asszony!

A jelenleg megkezdett parlamenti vizsgálatok egyelőre hatástalanok maradtak, mivel a hazug és illegitim magyar vezetés teljesen elzárkózott a politikai és szakmai felelősség kivizsgálása elől. A kommunista utódpárt jelenlegi vezetői az egykori véreskezű diktatúrát megszégyenítő módon akarják elnyomni és elhallgatatni a kormány ellen tiltakozó békés tömegeket. Az Egyesült Államok vezető politikai szervezetei és emberi jogokat védelmező civil közösségei nem hagyhatják mindezt a demokrácia ellen irányuló aljasságot szó nélkül. Mi, a jelenlegi demonstrációkat szervező egykori antikommunista ellenzékiek -Ronald Reagan elnök úr egykori tisztelői és barátai – ezért most felkérjük Önt, hogy tolmácsolja segítségkérésünket a nemzetközi terrorizmus ellen küzdő amerikai közvélemény felé. Kérjük az amerikai döntéshozó köröket, tegyenek meg mindent a kelet-közép-európai térséget destabilizáló posztkommunista terror előretörése ellen.

Budapest. 2006. október 30.

Molnár Tamás
ügyvivő

(Az üzenet megfogalmazói levelüket eljutatták az Egyesült Államok külügyi bizottságának tagjaihoz, az amerikai emberjogi szervezetekhez és a kontinensen megtalálható magyar emigrációt képviselő szervezetekhez!)

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 1, szerda at 15:00  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/01/az-antikommunista-ertelmiseg-levele-az-amerikai-nagykovetnek/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: