Inconnu: kultúrával az erőszak ellen

2006-10-31. 06:21:10

Az egykori legendás antikommunista művészcsoport tagjai megdöbbenéssel értesültek arról, hogy a rákoskeresztúri Nemzeti Sírkert 301-es parcellájából nemrégiben visszakapott, és a Kossuth téri tüntetők színpada mellett felállított három kopjafájukat 16 év elmúltával ismét elkobozta a rezsim rendőrsége.

A művészek a tulajdonukat képező értékes tárgyak visszaszolgáltatása érdekében panasszal fordulnak a BRFK illetékes ügyosztályához. A csoport tagjai egyúttal bejelentik, hogy vándorkiállítást indítanak országos körútra a “Gyurcsány-jelenség” bemutatásának szándékával. Képeket készítenek arról a cinikus és brutális hatalmi arroganciáról, amely széleskörű nemzeti ellenállást váltott ki a magyar nemzet becsületes tagjaiból.

A művészek tervei között szerepel még a Kossuth téri tüntetéseket, az erkölcsi forradalom eseményeit bemutató hiteles album kiadása, melyhez önkéntes adományozók segítségét várják a következő címeken: Bokros Péter, ceruza@chello.hu valamint Molnár Tamás, molnar.tamas@jobbik.hu elérhetőségen.

Reklámok
Published in: on 2006 november 1, szerda at 00:45  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/01/inconnu-kulturaval-az-eroszak-ellen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: