Ávós eljárás a kórházak által kiadott adatok alapján

2006-11-02. 18:12:44

Megkezdte a begyűjtést a kórházak által kiadott adatok alapján a gyurcsányi megtorló brigád.

Információink szerint egy az október 23-ai tüntetéseken résztvevő 33 éves fiatalembert tartóztattak le kedden. A fiatalember a rendőrök gumilövedékétől vagy kődobálásától szenvedett fejsérülést, ezután pedig a Fiumei úti baleseti kórházban látták el.

Az eseményeket követő hétfőn négy ávós nyomozó kereste lakásán, de mivel nem tartózkodott otthon, másnap délelőtt ismét zaklatták családját, akiktől telefonszámát tudakolták. Édesanyja közölte a pribékekkel, hogy nem áll módjában a kért adat kiszolgáltatása, mire a rendőrök kijelentették, hogy azzal igazából ők már rendelkeznek. Kérdés: akkor minek kérték?

Ezt követően a nyomozók felhívták mobiltelefonján a fiatalembert, aki a megbeszélt időpontban meg is jelent a rendőrségen. A rendőrhuligánok innen a Belgrád rakpartra, majd később a Gyorskocsi utcai kínzóobjektumba szállították, ahol jelenleg is fogva tartják.

A vád: a már megszokott, csoportosan elkövetett hatóság elleni fegyveres erőszak bűntette, amit 6-8 rebiszes köcsög (Rendőrségi Biztonsági Szolgálat – az ÁVH jelenlegi neve) előre megbeszélve, hamisan fog tanúsítani a kormány vérbírái előtt.

A cikk megjelenésének pillanatáig még ügyvédjével sem érintkezhetett. “Ügyét” holnap tárgyalja a politikai megrendelésre ítéleteket hozó bíróság.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 3, péntek at 05:00  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/03/avos-eljaras-a-korhazak-altal-kiadott-adatok-alapjan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: