Szilvásy: a Kuruc.info és egyes szervezetek fegyveres ellenállást szerveznek

Frissítés : 2006.11.03. 10:29

2006.10.31. 18:36:03

Szilvásy György: ez a “szélsőjobboldali” hálózat kapcsolatot keresett és talált parlamenti pártokhoz, ismert politikai szervezetekhez, például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz, a Lelkiismeret88 csoporthoz, vagy a Kuruc.info köré szerveződött csoportokhoz. Kitért arra is, hogy megtalálták a kapcsolatot a Magyarok Világszövetsége egyes tisztségviselőivel és vezetőivel, a Jobbikkal, a MIÉP-pel és a Magosz egyes vezetőivel. A kancelláriaminiszter szerint a hálózat egyes fideszes helyi szervezetekkel is felvette a kapcsolatot és érdemben építette ki azokat.

A vicc további részleteiért katt ide

Lúdas Matyi kommentár:
– MUHAHAHA! Ezek az nbh-sok vagy ennyire hülyék (pl. két feleslegesen megfigyelt, mondjuk miépes és jobbikos politikus véletlen szót váltott az utcán, nahát, két magyar hogyhogy beszélni mer egymáshoz?), vagy direkt hazudnak ekkorát? Ha utóbbi, akkor a jól ismert lenini-trockista úton haladva, a szokásos “hazudjunk minél nagyobbat, annál kevésbé fogják azt hinni az emberek, hogy hazugság” fogással. Simán elképzelhető, hogy ez is csak a mostanság szokásos, aljas érdekből ekövetett “démonizálás” és “boszorkányüldözés”.
– Bárcsak igaz lehetne ilyen szintű együttműködés!
– Ez az idióta nbh még soha nem gondolkodott el azon, hogy pont azokkal a polgárokkal szívóznak, akiknek számít valamit a hazájuk, és pont azokkal nem foglalkoznak, akiknek semmit sem számít a haza, a nemzet, ezért eladnák egy lyukas garasért is???
Jaaa, hogy ez a Nemzetbiztonsági Hivatal nem a magyar nemzet biztonságáért ügyködik? Így már értjük…
– Az nbh kemény, szívós nyomozati munkával, olvasta tomcat blogját és a kuruc.info-t! Utána pedig maguktól “rájöttek”, ami ezeken a milliók számára olvasható nyilvános oldalakon le volt írva! Ez igen! Már csak színezni kellett egy picit rajta, kiragadva és máshova belekeverve a fegyver szót.

Frissítés 2006.11.01. 13:59: Már titkosították is 80 évre ezt a viccgyűjteményt és az október 23-ával kapcsolatos információkat, ebből is látszik, hogy csak provokáció volt a hatalom részéről. Részletekért katt ide.

Kuruc kommentár:
1; Azért nem csuknak le senkit az alkotmányos rend megdöntésére irányuló szervezkedésért, mert ilyen szervezkedés nincs – ahogyan alkormányos rend sem…
2; A fideszes Lázár János véleményével egyetértve mi is elismerjük, hogy október 23-án történtek törvénytelen, vandál cselekmények az utcán – ezeket rendőregyenruhában randalírozó közveszélyes huligánok követték el már a hajnali óráktól kezdve.

Lúdas Matyi kommentár:
3; Az nbh-s Kozenkay Jenő és Kőrösi Imre is hiába csinált eddig csaliként látszat-fegyveres szervezkedést, senki sem csatlakozott hozzájuk…

Frissítés 2006.11.01. 16:13: Aki akar még röhögni a neokommunista pojácákon, az kattintson ide. Micsoda szélsőséges összeesküvés! Sőt, hálózatnak nevezi! Azt, hogy a MAGOSZ főzött a tüntetőkre, a Kossuth téri tüntetők telefonáltak egy ügyvédi irodával és ezzel az ügyvédi irodával telefonált egy fidesz-es képviselő október 27-én (igen, az nbh leleplezte a náci időutazókat!!!) és a bebörtönzött Tomcat-et felhívta az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja, aki épp fidesz-es, húúúúúú!
Imádkozzunk testvéreim Istenhez, hogy nehogy észrevegye egy ellenséges ország, hogy itt mekkora balfaszok “védik” a “biztonságot”, mert akkor röhögve elfoglalják az országunkat pár perc alatt!

Frissítés : 2006.11.03. 10:29: Az egyik felvételen két férfi telefonos beszélgetése hallható, akik azon tanakodnak, miként lehetne a rendőröket “ráhúzni” az Astorián zajló fideszes gyűlésre. A felvétel dátumát nem közlik.
A másik szalag a rendőrség rádióforgalmának részleteit tartalmazza, gondosan kimazsolázva belőle a zsaruk ártatlanságát demonstráló részeket. A felvételen negyed öt, és háromnegyed hat közötti rádióüzenetek hallhatók. A részletekből nem derül ki, hogy miért kellett még a délelőtt folyamán rátámadni az Alkotmány utcában békésen gyülekező emberekre. Mint ahogyan az sem, hogy, ha a tömeg az Astoriára akarta “húzni” a rendőröket, akkor miért emeltek barikádokat, miért ültek, illetve térdeltek le az ávós banda elé, kérlelve őket, hogy álljanak meg, fejezzék be a törvénytelen oszlatást. A felvételeket vélhetően nem véletlenül közlik csak háromnegyed hatig, hiszen az Astorián álló sok tízezres békés tömeg brutális végigverése hatkor kezdődött. Így aztán nem derül ki az sem, melyik rendőrtiszt zseniális becslése volt, hogy a tömeg a rendezvény befejezése után két perc alatt eloszlik. Illetve egyáltalán, érdekelt-e ez valakit? Azt sem tudjuk meg, ki adott parancsot arra, hogy a fegyvertelen emberekre gumilövedékkel lövöldözzenek, mint ahogy azt sem, hogy a békés tüntetők, köztük vakok, és rokkantak tucatjainak félholtra verése parancsra történt, vagy a szadista csürhe önszorgalomból tette?
Szilvásy György állítása szerint azoknak a dokumentumoknak a titkosságát oldották fel, amelyek fontosak ahhoz, hogy bizonyítsák: a rendőrök nem akarták a rendbontókat rátolni a Fidesz rendezvényre. Azokat a dokumentumokat viszont, amelyek a különböző kapcsolatokat voltak hivatottak bizonyítani, az államtitokra vonatkozó szabályok miatt nem lehet nyilvánossá tenni. (De ezekre hivatkozva nyilvánosan vádaskodni, összeesküvés elméleteket terjeszteni lehet… – a szerk.)
Részletekért katt ide.

Lúdas Matyi kommentár: Ez pontosan elég a konzumidiótáknak, hogy elhigyjék a történetet, és ne lássák azt az egyszerű összefüggést, hogy azért nem adhatják ki a személyekről és személyi kapcsolatkról szóló részt, mert tucatjával voltak jelen (nem csak 23-án, már előtte is!) a rendőrspiclik és nbh-sok, mint provokátorok! Sok szemtanú van a szakszolgálati/kormányzati provokátorok/szabotőrök jelenlétére, és ezzel az összefüggéssel csúnyán lebuknának, hogy mégis direkt akarták ők a balhét (nem tüntetést, hanem a fegyverest).

Reklámok
Published in: on 2006 november 3, péntek at 10:30  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/03/szilvasy-a-kurucinfo-es-egyes-szervezetek-fegyveres-ellenallast-szerveznek/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: