Olvasó: csak az Astoria felé hagytak menekülési utat

2006-11-03. 18:10:19

A rohamosztagosok a tömegnek nem hagytak más menekülési útvonalat, csak az Astoriát – írja Borla. Ezt szinte mindenki megerősíti, aki a helyszínen volt. De egyébként is önmagában ellentmond a józan észnek és a logikának Szilvásyék hazugsága: ha azt akarták volna, hogy Viktor népe távozzon, akkor egyszerűen semmit sem kellett volna csinálni, mert a fideszesek többsége 23-ig ilyen volt: Ha a vége a programnak, engedelmesen hazabandukolt. A diktatúra azonban közéjük lövetett, meg mindenki másba aki ott volt. Egyébként az a beállítás is téves, hogy a Fidesz-hívek az Astoriánál álltak, a nem fideszesek meg azon kívül. Fidesz-szimpatizánsok tömege volt ugyanis jelen ugyanis reggeltől fogva mindenféle más rendezvényen és helyszínen a Corvin köztől az Arany János utcáig és a Deák térig. Az Index nevű szélsőséges cionista honlap mai számában azt hazudja, hogy a viperás rendőrség mindig hagy menekülési útvonalat és általában korrekten viselkednek. “Ha megkezdődik a tömegoszlatás” – kezdi a rasszista és hazugságairól hírhedt orgánum, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna az utóbbi hetekben törvénytelenül alkalmazott erőszakos oszlatás. A ballib patkánysajtó “szélsőjobb rendzavarókat” vizionál jó előre, a rendzavarást szerintük az valósítja meg, hogy a papíron még demokratikus Magyarországon szervezetek sokasága tüntetni “merészel”, sőt csatlakoznak a Fidesz menetéhez is. Uj Péter indexes taknyai szerint veszélyes és szélsőjobbos a politikai meghurcoltakat védő ügyvédeket tömörítő Nemzeti Jogvédő Alapítvány is az alábbi sms alapján: “Nov 4-én 13 órától a Szabadság téri szovjet emlékműnél tüntet a Nemzeti Jogvédő Alapítvány, majd az MVSZ, végül vonulás a Fidesz rendezvényére. Add tovább!”

(“Ha már megkezdődik a tömegoszlatás, saját testi épsége érdekében – mégha nem is hallja a rendőri felszólítást – hagyja el a helyszínt, lehetőleg abba az irányba, amerre a legkevesebb rendőrt látja. A rendőrség mindig biztosít menekülési útvonalat. Ha a tömegoszlatás megkezdődik, a rendőrség nem tud, nem dolga különbséget tenni demonstráló és járókelő között. Ha rendőrsorfal vagy a tüntetők zárják el a hazafelé vezető utat, nagy ívben, legalább három-négy háztömbnyi távolságban kerülje meg őket, ha nem tud hazamenni, húzza ki az oszlatással járó néhány órát valahol máshol” – írja egyebek közt a rendőrállamot mosdató, az NBH-t kiszolgáló csatornalap)

Olvasónk levele

Hello, az imént olvastam ismét a lapban Szilvásy és más hígagyúak hagymázas lázálmairól. Ezek olyan sötétek, hogy a korom világít mellettük! Azon lovagolnak egyfolytában, hogy rányomta-e a rendőrség a tüntetőket a Fidesz rendezvényre, vagy sem. Ez már egyszerűen fáj, hogy embernek látszó lények hogyan lehetnek ennyire ostobák és még ezek irányítanak országot! Tyúkot nem bíznék rájuk! Megint csak megy a szófosás, szarkeverés, fingfaragás, ahelyett, hogy valaki kimondaná már végre a frankót: az a nagy stratéga pulykafejű miért szoríttatta 2 órán keresztül a Deák tér, majd az Astoria felé a tömeget, amikor közben számtalan lehetősége lett volna rá, hogy zárjon egyet mögötte és beterelje egy onnan elvezető utcába!

Na, ennyi a lényeg. Nem tette, helyette zárta az elvezető utcákat, hogy a tömeg ne tudjon másfelé menni, csak az Astoria felé. S mert a Fidesz nagygyűlés már 17:40-kor véget ért, hát hamarjában megindították az attakot, mert másként Orbán király tömege eloszlott volna, Fletó meg, tuti kiadta, hogy meg kell alázni őket. Ez a Szilvásy (signore Lombrozo tapsikolna örömében a láttán és minden pénzt megadna, hogy formalinba tehesse a fejét) nevű ostoba barom meg azt hazudja a képünkbe, hogy 6 órakor indították a támadást, miután a tankot levitték a helyéről. A tankot már negyed hat tájban elvitték, a támadás meg cirka 17:45-kor indulhatott meg, én 17:53-kor készítettem fotót onnan jó messze egy mellékutcában a rohanó tömegről, amelyet onnan hajtottak el.

Borla

Reklámok
Published in: on 2006 november 4, szombat at 00:32  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/04/olvaso-csak-az-astoria-fele-hagytak-menekulesi-utat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: