Előkerült és segítséget kér a “90 ezer forintos” forradalmár

2006.11.05. 21:25:45

forradalmar
“A rendőrverő huligán”

Tisztelt Szerkesztőség!

Barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy gyűjtést szándékoznak indítani a rám első fokon kiszabott szabálysértési bírság megfizetésére (90 ezer forint). Nagyon hálásan köszönöm, de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy magam is meg tudom fizetni. Viszont talán érdemes lenne szervezni egy általános gyűjtést azoknak, akik a jövőben kerülnek ilyen helyzetbe (Ne adja Isten!).

Perújításra készülök, ugyanis a gyorsított bírósági eljárás lényegéből következően nem hogy tanúkat nem értesíthettem, akik látták, hogy nem követtem el szabálysértést (garázdaság miatt büntettek meg), hanem még a kirendelt ügyvéddel is a tárgyalás előtt 10 perccel találkozhattam, és persze ő sem tudott felkészülni. Ezért kérem Önöket, hogy jelentessenek meg egy felhívást, hogy jelentkezzen nálam minden lehetséges tanú, aki látta, hogy október 26-án a Vértanúk terén mit csináltam, és mit nem. Az első sorban álltam és lengettem egy magyar zászlót, majd rohamrendőrök letepertek. Nem nehéz emlékezni rám, mert én voltam az elől állók közül az egyetlen, akinél zászló volt. Az ítélet indoklásában az szerepelt,
hogy közel mentem a rendőri sorfalhoz, szidalmaztam őket, és egy műanyag zászlórúddal feléjük szurkálva fenyegettem őket, noha ilyet én nem tettem.

Csatolok egy képet is magamról, amelyet korábban készítettek rólam, nagyjából így néztem ki, csak világosbarna dzsekit hordtam.

(Tanúk jelentkezését a szerk@kuruc.info címre várjuk.)

Tisztelettel és köszönettel:

Dr. K. D.

Reklámok
Published in: on 2006 november 6, hétfő at 02:16  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/06/elokerult-es-segitseget-ker-a-90-ezer-forintos-forradalmar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: