6 millió magzatgyilkosság volt 50 év alatt hazánkban

2006.11.07. 09:00:00

Az Anya-Ország Alapítvány – az Alfa Szövetség társult tagjaként – 2006. december 28-án országos rendezvényt tart Budapesten, ahol a résztvevők elbúcsúznak a méhen belüli erőszak áldozataitól – jelentette ki az ÁrpádHír Világtelevízió hétfői műsorában Téglásy Imre, az Alfa Szövetség alapító főtitkára.

Téglásy Imre emlékeztetett arra, hogy “az 1956. június 4-én hozott minisztertanácsi terhesség-megszakítási rendelet életbeléptetése óta hat milliónál több magzati életkorú gyermeket pusztítottunk el művi abortusszal, akik a méhen belőli erőszak gyermek áldozatai”.

A főtitkár elmondta: áldozatok azok a szülők is, akik e belső népirtás tűrésével nem tették lehetővé termékenységük természetes és szabad megélését, és sokan most is gyógyíthatatlan sebként hordozzák magukban az abortusz ütötte testi-lelki sérüléseket.

– Ma is sok ezer szülész-nőgyógyászt kényszerítünk az életet tisztelő orvosi hivatás alapértékeinek tagadására, akik közül sokan vagy elfogadták a szakmájuktól idegen ítéletvégrehajtói szerepet, vagy pályájuk elhagyására kényszerültek – közölte a főtitkár.

Téglásy Imre kijelentette: “a terhes múlttól való búcsúzással olyan anyaországot szeretnénk szolgálni, amelyben a valódi demokrácia legfőbb fokmérője az, hogy hány termékeny nő és az őt igaz társként támogató férfi az anyaság és apaság állapotát nem terhes, hanem várandós, áldott állapotként élheti meg”.

December 28-án a rendezvényre várják az egészségügyben tevékenykedőket, mert megjelenésük bizonyítja, hogy hivatásukban még él a valódi terhesgondozás és a korai gyermekvédelem alapját képező hippokratészi eskü hagyománya.

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnöke megismételte a november 4-én elhangzott Szabadság téri bejelentését, miszerint az MVSZ népszavazást kezdeményez a művi meddővé tétel betiltásáról, mert ez a magyar nemzet létezésének egyik legfontosabb kérdése, ugyanakkor a Világszövetség támogatásáról biztosította az Anya-Ország Alapítvány kezdeményezését ismertető Téglásy Imrét.

(Kuruc.info / MVSZ Sajtószolgálat)

Reklámok
Published in: on 2006 november 8, szerda at 01:50  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/08/6-millio-magzatgyilkossag-volt-50-ev-alatt-hazankban/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: