A diktatúra rendőrsége zaklatja a kilőtt szemű fiatalembert

2006.11.07. 21:10:28

El kell távolítani egyik szemgolyóját annak a 37 éves fiatalembernek, aki október 23-án, a Blaha Lujza téri rendőrterror során sérült meg. Csorba Attila az egyik épület árkádja alatt állt, amikor a lövés érte, csak jóval a kórházba szállítás után tudta meg, hogy a gumilövedékkel kilőtték az egyik szemét.

A történtek óta a rendőrség már beidézte, pedig tudomása szerint senkinek sem adta meg adatait.

A fiatalember munkatársunknak úgy fogalmazott: ő nem futballhulligán, hanem számára október 23-a az egyik legjelentősebb ünnep, ezért ment emlékezni az 50 évvel ezelőtti eseményekre.

“Amit most még egyelőre tudok, hogy a szemgolyót azt mindenképpen el kell távolítani, ki kell venni. De most várok egy vizsgálati eredményt, amitől az függ, hogy ha pozitív lesz, akor lesz egy nagyobb beavatkozás, az egy ilyen idegsebészeti, megsérült az agyhártyám, szivárog a liquor-folyadék és itt elmozdult minden. Tehát itt ez a csont is belül meg van sérülve, és így a homlokon keresztül akarnak valami nagyobb műtétet, hogy ha pozitív lesz ennek a vizsgálatnak az eredménye, ha nem, akkor idézőjelbe csak a szemgolyó eltávolítás” – nyilatkozta Csorba Attila, az október 23-i események egyik sérültje.

Eddig a hír!
Kedves barátaim!

Nem tudom ki hogy van ezzel, de engem nagyon megráztak és megharagítottak a látottak és hallottak a gumilövedék alkalmazásáról AZON A NAPON. Nem értek hozzá hogyan kell és illik ezt szervezni, biztosan van nálam értőbb tudója ennek, de ellenállhatatlanul mocorog az eszemben egy ötlet. Ez az ötlet arról szól, hogy akár a Teve utcai kék épület előtt, akár egyéb jeles helyen kellene tiltakozni a gumilövedékek használata ellen. Ez az eszköz embertelen. A “művelt nyugat” legtöbb országában nem is engedélyezett eszköz tömegoszlatásra. Tehát elképzelésem szerint akik ezen a tüntetésen megjelennének mindenki a bal szemét valamilyen módon letakarná, Csorba Attilával érzett szolidaritása jeléül. Ennyi, de ez a kameráknak sokkoló. Természetesen bejelentett megmozdulás kellene, noha semmi joguk megtiltani, csupán bólinthatna – a mi adónkból érettünk el/kitartva!

Vállalkozó kedvűek kerestetnek!
Üdvözlettel: Lengyel Károly

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 november 8, szerda at 02:16  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/08/a-diktatura-rendorsege-zaklatja-a-kilott-szemu-fiatalembert/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: