Internetes Ellenállási Mozgalom alakul

2006.11.08. 17:09:41

Virtuális tüntetésekre szólít a sikoly. hu internetes portál szerkesztője. Haffner Roland a hideg télies időjárás miatt tüntetések helyett otthon ülő internetezőket arra kéri, hogy megadott időpontokban, megadott kormány-vagy kormányközeli szervezetek címére direkt erre a célra, lényegében egyszeri használatra regisztrált e-mail címükről küldjenek a kormány ellen tilakozó leveleket.

Gyakorlatilag ingyenes, két perc alatt lehet regisztrálni új e-mail címet. És a kormányt támogató szervezeteknek e-mailen tiltakozó levelet küldeni írásban, fotóban, mindenki saját transzparenst készíthet Paint rajzprogrammal – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásában Haffner.

Ha egy ember húsz e-mailt tiltakozó levelet küld el egy címre, száz tüntető kétezer e-mailt tud elküldeni. Gyakorlatilag 30 perc alatt. Minden egyes tüntető egyszer felhívja a szervezetet és bemondja, hogy Gyurcsány takarodj, az száz tüntető esetén száz telefonhívás naponta – áll a dokumentumban.

Az e-maileknél arra kell vigyázni, hogy minden nap másik e-mail címet kell regisztrálni. A tárgy mezőbe mindig teljesen más szót kell megadni, és a tartalomban is. Akár a tüntetéstől teljesen függetlenül, pl. vers elküldése. Így nem tudnak SPAM szűrést csinálni – mutat rá Haffner.

Viszont hogy ténylegesen elektronikus tüntetés legyen és ne zaklatás, ezért megjelölnénk időpontokat, hogy mikor “tüntetnénk”. Megjelölnénk időpontokat, szervezetet és e-mail címet, aztán kezdődhet a korszakalkotó elektronikus tüntetés – zárul a felhívás.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 8, szerda at 23:01  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/08/internetes-ellenallasi-mozgalom-alakul/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: