Lebuktunk – vállaljuk!

2006.11.10. 06:25:57

Lebuktunk, kedves olvasóink! Nem menekülhettünk a kommunista ifjúsági vezérből a demokrácia védelmezőjévé vedlett Szilvásy György metsző tekintete elől, és lebuktunk. Mi, itt a Kuruc.info-nál csoportosan, fegyveres harcot szerveztünk, és meg akartuk dönteni az államrendet. Ám hiába konspiráltunk a militáns Dörmögő Dömötörrel, mert máris észrevett minket korunk ÁVH-ja, jelentették esetünket korunk Gerő Ernőjének, aki mindenféle bizonyítási eljárást megelőzve már látja is a bizonyítékokat.

jatek.jpg

De mi nem vagyunk ám olyanok, mint a szabaddemokrata-szocialista politikuscsürhe, és nem tagadjuk körömszakadtáig a napnál világosabb tényeket. Mi – jó magyar ember módjára – vállaljuk, amit tettünk! Sőt, nem is akartuk megvárni, amíg lebukunk, magunk akartuk feljelenteni magunkat, hogy példát adjunk politikusainknak. Ezért már régebben elkészítettünk egy összeállítást a fegyvereinkről és használatuk körülményeiről. A közzététellel csak addig akartunk várni, míg csoportunk legijedősebb tagját, aki semmilyen felelősséget nem akart vállalni, felveszik rendőrnek. De meglátott minket a Párt szeme, és már nincs mire várjunk, terítjük a lapjainkat. Íme a fegyvereink:

Krumplipuska: csoportunk egy tagja kisiskolás kora óta fejében rejtegette e fegyver elkészítésének módját, nála tehát megáll az előre kiterveltség (továbbiakban: elkit) vádja. A fegyverrel közvetlen közelről szembe akarta lőni a rendőröket, de azok már az NBH-tól már jó előre tudtak rólunk, és plexiálarc mögé bújtak.

Nyál: csoportunk egy másik tagja napokig gyűjtögette nyálát, majd október 23-ára 41 fokos lázat idézett elő magának, hogy ilyen állapotában leköpve egy rendőrt, annak égési sérüléseket okozzon. Nála még a “különös kegyetlenséggel” (továbbiakban: külkegy) is megáll. De az NBH révén jól értesült rendőrök egyike észrevette emberünket, és tizedmagával addig verte a fejét, míg fegyverét ki nem ejtette szájából.

Dob: egy összeesküvő társunk ezzel a rendkívül veszélyes fegyverrel minden álcázás nélkül 300 méterre megközelítette a Parlamentet, ami előtt az emberek kirekesztésével az emberek szabadságharcát ünnepelte a sok politikus. Társunk dobolni akart (elkit, külkegy), hogy egy cenzúrázatlan vélemény is elhangozhassék az ünnepen (aljas indok: aljind), de a rendőrök ebben a látható módon megakadályozták.

Eszcájg: az ezen fegyvereket birtokoló társunk leleplezése volt talán a legnagyobb hőstette Gergényi zsenijeinek, hiszen kollégánk mindeme gyilkokat egy konyhafiókjában rejtegette már régóta. A késsel ölni lehet, a villával szurkálni, a kanállal szemet kikaparni, a dugóhúzóval mindent, a krumplinyomóval pedig el akarták tüntetni a krumplipuska nyomait. Világos, hogy ilyesmiket csak cégéres gazemberek rejtegethetnek. Elkit, külkegy, csopelk, bűnpárt.

Bot: egy különösen rafinált társunk már évek óta tudatosan gyengítette le nagyanyja szervezetét, hogy annak szüksége legyen erre a fegyverre (elkit). Hosszú időn keresztül szemelvényeket olvasott fel nagyszüléjének hazánk elmúlt 60 évének történelméből, mire az utálni kezdte a kommunistákat és minden alakváltozatukat. Ezen kívül bemesélte neki, hogy ha ezeket a tolvajokat elzavarjuk, jobban élünk majd (nyervágy). Végül elküldte a Fidesz-gyűlésre, és megbeszélte 1-2000 emberrel, hogy már a gyűlés helyétől egy kilométerre kezdjék magukat veretni és lövetni, folyamatosan hátrálva, ezáltal hozva helyzetbe nagyanyját – aki az alkalmas pillanatban botjával lesújt majd (külkegy) egy tetőtől-talpig védőruhába bújt rendőrre, ezzel megdöntvén az államrendet. Ám a rend éber őrei még e ritka mesteri szervezőmunka ellenében is meg tudták védeni a békét, mert lovaikkal gázoltak az emberek közé, így a nagymama, sok alkalmi öreg társával egyetemben, botjával nem érhette fel azokat, mielőtt fejen lőtték.

Mi tehát feltártuk titkainkat, és büszkén vállaljuk azokat. Igenis szervezkedtünk, rettenetes terveinket egyeztettük, és mindezt hosszú évek óta. Tőlünk és arzenálunktól kell megvédeni a társadalmat, nem az őrjöngő, felfegyverzett rendőrállatoktól. Legalábbis a Szilvásy nevű KISZfiú ezt állítja. Az eszébe sem jut, hogy nem kétszáz ember szervezkedik ellenük, hanem sok millió utálja őket…

Kuruc.info
😀

Lúdas Matyi kommentár: Hát igen, bevalljuk, mi is szervezkedtünk, sőt, mi önállóan kiépítettünk egy másik hálózatot is, a gonosz babákkal súlyosbított babakocsikkal felfegyverkezve támadó szervezetet!

Reklámok
Published in: on 2006 november 10, péntek at 10:24  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/10/lebuktunk-vallaljuk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: