Budaházy: ne dőljetek be “békeharcosoknak”

2006.11.10. 14:39:00

Már megint egy Fidesz-stílusú megalkuvás!

Mit kell hallanom! Egy újonnan alakított csoport, valami Rendszerváltó Fórum (Fáber Károly és tehetségtelen köre – a szerk.) petíciót adott át Sólyom Lászlónak, amelyben amnesztiát kér a szeptember 17-e óta elitéltek “egy részének”, azoknak, “akik nem követtek el garázdaságot”. Hogy merészel bárki is ilyen árulásra vetemedni? Megint a legbátrabbakat készülnek valami gyáva kutyák elárulni!

Különben is, honnan tudják az ilyen békésen tüntetgető nyuszikák, hogy kik mit követtek el, mikor ott se voltak az első sorokban soha, semmilyen ütközetben. Talán majd a rendőrség állításaira fognak hagyatkozni? Hát nem! Vagy mindenkinek amnesztiát követelünk vagy senkinek! Amit érdemes, azt tanuljátok már meg az ellenségtől: ők senkit nem löknek ki maguk közül, kifelé tökéletesen zárnak.

Ebben a harcban csak teljes összefogással győzhetünk, pont a legbátrabbakra van a legnagyobb szükség, akik még a tevőleges ellenállástól sem riadnak vissza. Inkább vegyetek róluk példát! Az a legkínzóbb ebben az egyelőre csak rövid időkre fel-fellángoló, a köztes időszakokban hibernációba merülő forradalomban, hogy a folyamatos illegalitásba kényszerülés miatt nehezen tud az ember beleszólni az események alakulásába. Míg a tutyi-mutyi, kutyaütő alakok meg szabadon mozoghatnak, és mindenféle gittegyleteket alakítva, állandó vakvágányokra futtatják a dolgokat.

Gondolkodjon mindenki, mielőtt baromságot tesz, mert egyszer majd ezekért is felelni kell, figyelmeztessen Takács András esete!

Szólni szeretnék még arról, hogy többen Papp Lajos professzorban vélik látni az új vezetőt. Minden tiszteletem az övé, de a hozzáállásán még sok csiszolni való van ahhoz, hogy erre érettnek nyilvánítsuk. Először is amiatt, amit Varga Csaba kiválóan kifejtett a Hunhíren Papp professzorral kapcsolatosan megjelent írásában. Másodszor is figyeljük meg az Új Magyarország Egyesület e-mail címét: fehergalamb@gmail. com. Már ebből is üvölt a békehuszáros hozzáállás, avval pedig, mint már említettem többször, legfeljebb csak mártírrá lehet lenni mostanság, vagy jobb esetben egy újabb semmirekellő párt alapításába kezdeni. Fehér galambokat majd a győzelmi ünnepen reptessünk, most kerecsensólymokra van szükségünk. Különben is az a mi szent madarunk. Térjünk már vissza ősi gyökereinkhez, és megjön a szakrális vezető is!

Addig is “bízzunk Istenben, tartsuk szárazon a puskaport”, és koncentráljunk a kommunisták eltakarításának feladatára.

Budaházy György

Lúdas Matyi kommentár: Papp doktort, a nagy zsidóbarátot most inkább hagyjuk… Meg később is hagyjuk. A Lúdas Matyi szerkesztőségének határozott elképzelése van, ki lehetne most a vezér: Budaházy György. Helyettesnek Torockai Lászlót javasoljuk. Mindenki más vagy alkalmatlan, vagy teljesen ismeretlen. Minél harcosabban képviseli a magyar érdekeket valaki, annál alkalmasabb. A tutyimutyik, nyámnyilák lehajtatnák a nép fejét és úgy szolgáltatnák ki a diktatúra kényének-kedvének. Aki meg imádkozni akar, tegye a templomban, megköszönjük neki, de ne az élre állva.

Reklámok
Published in: on 2006 november 12, vasárnap at 00:46  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/12/budahazy-ne-doljetek-be-bekeharcosoknak/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: