Feljelentették Malina Hedviget

2006.11.10. 16:23:52

A szlovákok nem engednek a ’48 – ból, ha a magyarellenes hadjáratukról van szó. A tót állatok által összevert hölgyet most egy pozsonyi magánszemély jelentette fel, hamis tanúzásért.

Malina Hedvig azt állította, hogy augusztus 25-én két bőrfejű brutálisan megverte és kirabolta, majd blúzára gyalázkodó szöveget írt. A rendőrség szeptember 11-én azzal zárta le a nyomozást, hogy nem történt rasszista támadás, a diáklány az egészet csak kitalálta. Ezt megerősítette az ügyészség is, amikor a diáklány panaszát elutasította.

A feljelentés egyébként Pozsonyból származik, de nem a főügyésztől, aki szintén tanulmányozza a Malina-aktát, hanem egy magánszemélytől. A nyitrai járási ügyész csütörtök este juttatta el a feljelentést a nyomozó hatósághoz. Ott döntenek majd a további lépésekről: vagy rögtön elutasítják vagy a tényállás áttekintése után határoznak az eljárás folytatásáról – mondta a nyitrai járási ügyészség szóvivője a szlovák sajtóirodának.

Sem Malina Hedvig, sem ügyvédje nem nyilatkozik az ügyben. A szlovák sajtó többször is felszólította a diáklányt, vállalja a műszeres hazugságvizsgálatot annak ellenére, hogy a bíróság nem ismeri el perdöntő bizonyítékként. A hatályos törvények értelmében, Szlovákiában háromtól öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható az, aki hamisan tanúskodik és félrevezeti a hatóságokat.

(Radio.hu)

Kuruc.info kommentár: Miért van az, hogy nálunk minden kissebség nyugodtan eléldegél, sőt egyesek még a lábukat is beletörlik az őket befogadó nemzet tagjaiba. Ebből elég! Hedvig, tarts ki!

Reklámok
Published in: on 2006 november 12, vasárnap at 00:51  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/12/feljelentettek-malina-hedviget/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: