Több pénz az NBH-nak – Félmilliárd forint csak a lehallgatórendszerre

2006.11.11. 08:21:48

Miközben az összes minisztérium költségvetése jelentősen csökken jövőre, addig a polgári nemzetbiztonsági szolgálatoknak és a rendőrségnek csaknem húszmilliárd forinttal több pénzt juttat a Gyurcsány-kormány. Többek között félmilliárd forintot fordítanak a lehallgatórendszer fejlesztésére, hogy így “fokozhassák” a “szélsőséges szervezetek és csoportok elleni küzdelmet”.

Tegnap felkerült a Pénzügyminisztérium internetes honlapjára a 2007. évi költségvetésről szóló törvényjavaslat Veres János pénzügyminiszter aláírásával. Ebből kiderül, hogy minden egyes minisztérium jóval kevesebb pénzből gazdálkodhat jövőre, mint az idén. Azonban akad két olyan szervezet, amelyet nem érint a Gyurcsány-féle megszorítócsomag, sőt: jövőre még az ideinél is több pénz áll majd rendelkezésükre. Ez a két szervezet a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok (titkosszolgálatok) és a rendőrség.

Kuruc.info – Magyar Nemzet

Lúdas Matyi kommentár: Van még kétsége valakinek, hogy ezek végletekig aljasok (a saját szélsőségeiket hazudják rá mindenki másra)? Van még kétsége valakinek, hogy ezek keményen diktatúrát építenek a népnyúzásból befolyó pénzből?

Reklámok
Published in: on 2006 november 12, vasárnap at 01:03  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/12/tobb-penz-az-nbh-nak-felmilliard-forint-csak-a-lehallgatorendszerre/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: