Újfasiszták vagyunk – ebben semmi új

2006.11.11. 19:06:39

Öltönyös, napszemüveges urak tanácskoztak az MSZP-székházban tegnap az újfasizmusról, szakértők – Ország-Krysz Axel és Hanti Vilmos – segítségével közelítve a témához. A megbeszélésen nem készülhetett fényképfelvétel.

A Köztársaság téri pártszékház egyik harmadik emeleti helyiségében tanácskozott tegnap az MSZP biztonságpolitikai országos tagozatának nemzetbiztonsá gi munkacsoportja. Az eseményen fényképfelvételeket nem lehetett készíteni, a jelenlévők egyike-másika így is napszemüveg mögé igyekezett elrejteni kilétét. Egy órán keresztül nyilvános ülést tartottak, majd kis szünet után a nemzetbiztonsági munkacsoport zárt ülésen folytatta tevékenységét.

Vajon miről tárgyalhatnak odabent ezek az emberek? – kérdezi az egyik kolléga, ám választ sehonnan sem kap.

Már a megbeszélés nyilvános részében is súlyos témák kerülnek napirendre: az újfasizmus Magyarországon. Két szaktekintély igyekszik a beavatatlanok számára is megvilágítani, miféle antidemokratikus mozgolódások tapasztalhatók a közéletben. Ország-Krysz Axel, a szocialisták kispesti szervezetének egyik tagja jó ideje saját szisztémájával követi nyomon, elemzi a szélsőjobboldali internetes portálok forgalmát, eredményeiről írásvetítő segítségével számolt be. A szakértő szerint rendkívül széles körű szervezeti háló mutatja meg magát a vizsgálódó előtt: a cizellált rendszer befelé vezető kapui mindig nyitva állnak, az út egészen a militáns karakterű egységekig vezet. Állandó hívószavak a “Nimród” és a “turán”, ez utóbbi (valahogy) Iránon keresztül árja kapcsolatot létesít. Ország-Krysz elmondta, hogy a szélsőjobbos elemek Szörényi Levente Szent István rockoperája alapján tagolják a társadalmat, így Koppány hívei mellett az államalapító követői még meggyőzhetők, ám az idegenszívűeknek nincsen helye a hazában.

Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) elnöke is előadó volt, ő nagyvonalú történelmi áttekintéssel jelentkezett. Magyarország 1920-tól kezdődően táptalaja a fasisztoid eszméknek, a Horthy- rendszer előszobája volt annak, hogy a magyar nácik zsidókat deportáljanak, 1990-ben pedig cezúra volt. A MEASZ elnöke szerint az Antall-kormány elitet lecserélni igyekvő törekvése is levezethető mint fasiszta sajátosság, amit aztán Orbán Viktor nyíltabban és gátlástalanabbul folytatott tovább. Újfasiszta jelenség például az erőszakos jelenlét és megfélemlítés, amely tendencia megerősödött a közelmúltban – derült ki Hanti szavaiból, aki ennek kapcsán a Fidesz november 4-i fáklyás felvonulását is megemlítette, hiszen annak szlogenje, az “igazság szabaddá tesz” az auschwitzi láger bejáratának feliratára emlékeztette.

A MEASZ elnöke elmondta: nagyon megszerette Dávid Ibolyát.

(Magyar Nemzet – fidesz.hu)

Lúdas Matyi kommentár: A velejéig gonosz és aljas cionista szakértők természetesen ahogy szokták, minden szavukkal sunyin hazudnak a népről, hogy saját, végletekig szélsőséges, népírtó és emberiségellenes nézeteiket a durva hazugságaik mögé rejtsék.
Ki akarja sintértelepre vinni a magyar népet? Segítünk, Gyurcsány mondta ország-világ előtt!

Nézzük csak pár szóban a Talmudot!
Erubin 21b. Aki nem engedelmeskedik a rabbinak, az halált érdemel és a pokolban forró ürülékben fog főni.
Moed Kattan 17a. Ha egy zsidó kísértést érez arra, hogy valami rosszat cselekedjen, akkor menjen egy olyan városba, ahol őt nem ismerik és tegye ott a rosszat.
Sanhedrin 58b. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni.
Sanhedrin 57a. Egy zsidó nem köteles egy gój (Cuthean) munkáját megfizetni.
Baba Kamma 37b . Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel. Ha ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie.
Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój (pogány) veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.(Ez a Baba Kamma 113b is alátámasztja).
Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt (Cuthean), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja.
Baba Kamma 37b. A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket Izraelnek szánta.
Baba Kamma 113a. Zsidók hazudhatnak (csalhatnak) hogy egy gójt rászedjenek.
Yebamoth 98a. Minden gój gyermek állat.
Abodah Zarah 36b. gój lányok születésüktől tisztátlanok.
Abodah Zarah 22a-22b. gójok előnyben részesítik a tehenekkel való közösülést.
Sanhedrin 106a. Az mondja, Jézus anyja egy kurva volt: Ö, aki hercegektől és kormányzóktól származott, ácsok kurvája volt.
Sanhedrin 106 kárörömének ad kifejezést, mert Krisztus fiatalon halt meg: Hallottad, mennyi idős volt Balaam (Jézus)? – azt felelte: Igazából azt nem állapították meg, de mivel az áll a Szentírásban, hogy gonosz és álnok emberek életük felét sem érjék meg, ebből az következik, hogy 33 vagy 34 éves volt.
Gittin 57a. Azt állítja, hogy Jézus a pokolban van és forró ürülékben főzik.
Sanhedrin 43a. Azt mondja, hogy Jézust (Yeshu és Soncino lábjegyzetében a Názáreti) azért végezték ki mert boszorkány volt. Azt tanítják, hogy Jézust húsvét előestéjén fölakasztották és 40 nappal azelőtt ezt a kiáltványt adták ki: Jézust halálra kell kövezni, mivel boszorkány volt és az embereket bálványimádásra szólította föl…Egy csábító volt és ezért nem szabad sem sajnálni sem megbocsájtani neki.
Kallah 51a: Az idősek a kapuban ültek amikor két fiatal fiú ment el előttük. Az egyiknek a feje be volt takarva, a másik fedetlen fővel ment. Amelyik fedetlen fővel ment, arra Eliezer rabbi azt mondta, hogy fattyú. Joshua rabbi hozzátette, hogy egy tisztátlan nő fia (olyan nő, aki a menstruáció alatt fogant meg, niddah). Akiba rabbi azt mondta, hogy mind fattyú, mind egy niddah fia.
Shabbath 116a. A zsidóknak el kell a keresztények könyveit pusztítani
Gittin 69a. Húsa gyógyítására egy zsidónak olyan port kell venni, ami egy külső illemhely árnyékában van, azt mézzel bekenni és megenni.
Shabbath 41a. Megadja annak a szabályait, hogy hogyan kell szent módon vizelni.
Yebamoth 63a. Azt állítja, hogy Ádám a paradicsomban állatokkal közösült.
Yebamoth 63a. Kinyilvánítja, hogy valamennyi foglalkozás közül a földművelés a legalacsonyabbrendű.
Sanhedrin 55b. Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost)
Sanhedrin 55b. Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fönn egy gyermekkel ha a gyermek kilenc évnél fiatalabb.
Kethuboth 11b. Ha egy felnőtt ember egy kislánnyal közösül, az nem büntetendő.
Yebamoth 59b. Egy nőt, aki vadállattal közösült, elvehet egy zsidó pap feleségül. Egy nőt, aki démonnal közösült, szintén elvehet egy zsidó pap feleségül.
Abodah Zarah 17a. Azt állítja, hogy a világon nincs olyan kurva, akivel a Talmudi monda Eleazae rabbija ne közösült volna.
Hagigah 27a. Azt állitja, hogy egy rabbi sohasem kerül a pokolra.
Baba Mezia 59b Egy rabbi vitázik Istennel és legyőzi őt. Isten megengedi, hogy a rabbi győzzön.
Gittin 70a. A rabbik azt tanították: Az a férfi, aki nyitott illemhelyről jön, annak legalább egy mérföldnyit kell mennie mielőtt nemi közösülést folytat, mivel a nyitott illemhely démona követi őt. Ha mégis közösül, a gyerekei epilepsziások lesznek.
Gittin 69b. A mellhártyagyulladás gyógyítására a zsidó egy fehér kutya ürülékét balzsammal kell hogy keverje, de ha lehet ne egye meg a kutya ürülékét, mert attól elveszti a végtagjait.
Pesahim 11a. Tilos az, hogy két férfi között mentükben kutyák, asszonyok vagy pálmafák legyenek, mások sem sétálhatnak kutyák, asszonyok vagy pálmafák között. Ha az asszonyok éppen menstruálnak vagy az útkereszteződésben ülnek, az különösen veszélyes.
Menahoth 43b-44a. Egy zsidó férfi köteles minden nap a következő hálaimát elmondani: Köszönöm uram, hogy nem lettem gój, asszony vagy rabszolga.
Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta: Tob shebe goyyim harog (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.)

Maimonides, Misnah Tóra, (Moznaim Publishing Corporation, Brooklyn, New York, 1990, Chapter 10, angol nyelvü kiadás, 184. oldal): Ennek megfelelően ha egy bálványimádó (gój) sodródik le a folyón vagy fuldoklik, ne segítsünk neki. Ha látjuk, hogy életveszélyben van, ne mentsük meg az életét. A Misnah Torah Feldheim kiadása 1981-ből ugyanezt állítja.

Az ortodox rabbik reakciója olyan dokumentációkra, amelyek a Talmud rasszizmusát és győlöletét írják le az egyszerű pimasz hazudozás, a Talmud Baba Kamma 113a-jának megfelelően, amelyik azt tanítja, hogy egy zsidó használhat hazugságokat egy gój megtévesztésére.
Így igazolják ma azt, hogy a zsidók tagadják azt, hogy a Talmudban gyűlölködő szövegek vannak. A zsidó hazugságra használt fantáziadús szó az ‘igazol’ szó és úgy gondolják, hogy ez megbocsájtható, míg a zsidó könyvek vizsgálata, ha azt keresztények végzik, ‘zsarnoki eljárás’-nak minősül. A zsidó támadások az Új Testamentumra természetesen nem minősülnek ‘zsarnoki eljárásnak’. Csak a Talmud bírálata keresztények által ‘zsarnoki eljárás’ amelyre a zsidó védők válasza a hazugság.
(Ez nem minden zsidó emberre igaz. Dr. Israel Shahak a héber egyetemről egy egész könyvet írt ‘Zsidó történelem, zsidó vallás’, amely a zsidó vallásos írások, mint pl. a Talmud gój és keresztényellenességét bizonyítja.)

Schlomo Goldstein rabbi tízparancsolata:
1. Ha egy terület 500 évig a miénk volt, és 50 évig a tiétek, akkor az a miénk – ti csak ott-tartózkodók vagytok.
2. Ha egy terület 500 évig a tiétek volt, és 50 évig a miénk, akkor az a miénk – a határokat nem lehet megváltoztatni.
3. Ha egy terület 2500 éve a miénk volt, és azóta folyamatosan másoké, akkor az minket illet, mint a “nemzet bölcsője”.
4. Ha az ott élők többsége sorainkból kerül ki, az ország a miénk – jogunk van az önmegvalósításra.
5. Ha mi vagyunk kisebbségben ott, az ország a miénk – a kisebbségek általános joga megillet bennünket, és védelmez bennünket elnyomásotok ellen.
6. A mi terjeszkedési törekvéseink valójában történelmi szükségszerűségek, míg a ti önkormányzási óhajotokat fasizmusnak kell nevezni.
7. A mi népi hovatartozásunk ünneplése szent kötelesség, míg a tiétek csupán rasszizmus.
8. Népünk eredményeinek bemutatása értelmes és méltó tevékenység. A ti eredményeiteket saját fajotok tagjaival töröltetjük ki.
9. Ha halált kiáltunk a gojokra (nemzsidókra), ezt a szívélyesség és megértés aktusaként kell fölfognotok. Ha viszont nemzsidók követelnek emberi jogokat a maguk számára, ez gyűlöletbűn Izrael fiaival szemben.
10. A fentiek igazak ránk, de rátok nem.

Reklámok
Published in: on 2006 november 12, vasárnap at 02:43  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/12/ujfasisztak-vagyunk-ebben-semmi-uj/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: