Gyilkosságiak zaklatják Budaházy ismerőseit és nemismerőseit

2006.11.12. 15:32:54

Ez már tényleg mindennek a teteje. Miközben soha nem látott módon virágzik a köztörvényes bűnözés hazánkban – többek közt mert a gyáva, korrupt rendőrség politikai okokból üldöz tisztességes hazafiakat és ideje sincs az általa rettegett valódi bűnözőkre – a BRFK életvédelmi-gyilkossági csoportjának nyomozói (Milyen alapon, már gyilkossággal is vádolják? Ez volna az “elitcsapat”? – a szerk.) zaklatják Budaházy György ismerőseit, sőt olyanokat is, akik egyáltalán nem ismerik őt.

Utóbbi kategóriába tartozik Szilvási Péter, a Jobbik sajtósa. Szilvási életében egyszer látta Gyurit egy tüntetésen. Vasárnap lakásában zaklatták a köztörvényes rendszer rendőrei. Be ugyan nem mentek, “csupán” Sz. P. édesanyjának mondták a rácson keresztül nevetgélve, hogy ők gyilkosságiak és Budaházyt keresik. Hárman voltak.

Nem igazolták magukat

Végül is lehettek akár szélhámosok is, hiszen a zsaruk mifelénk nem mindig igazolják magukat. Ezek sem tették, mindössze egy telefonszámot hagytak maguk után. Ha mégis fakabátok voltak, akkor törvényt sértettek.

Mint ismeretes, a napokban Kocsis Imrét, a Lelkiismeret’88 elnökét molesztálta három nyomozónak látszó alak (úgy tűnik hármasban járnak), és az ő lakásába be is mentek. Tomcatnél november 4-én, Molnár Balázsnál 3-án tűntek fel.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 13, hétfő at 18:21  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/13/gyilkossagiak-zaklatjak-budahazy-ismeroseit-es-nemismeroseit/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: