Malina Hedvig a titkosszolgálatok áldozata?

2006.11.14. 18:01:46

A rendőrség helyett a szlovák újságírók nyomoznak Malina Hedvig ügyében és megpróbálnak választ keresni a felmerülő kérdésekre. A szlovák köztévé és az egyik kereskedelmi csatorna is állítja: a támadást olyan profik is elkövethették, akik szándékosan hagytak maguk után ellentmondásos nyomokat.

Nem a titkosszolgálatok játékának az áldozata Malina Hedvig? – ezt a kérdést vasárnap esti riportműsorában mindkét televízió feltette, mert a nyomozásról készült jegyzőkönyv alapján a rendőrség az első pillanattól fogva úgy nyomozott, mintha ismerte volna a végeredményt, hogy nem történt meg a lány által elmondott támadás.

Miért nem adtak ki országos körözést az elkövetők ellen, a rendőrség miért csak hét nap múlva adta át a szakértőknek azt a borítékot, amelyen a perdöntőnek számító DNS-mintát találták és ha igaz, amit a belügyminiszter állított, hogy az ügyben 620 személyt hallgattak ki, ennek miért nincs nyoma a jegyzőkönyvben – kérdezi a közszolgálati televízió, amely megszólaltatta az egyik állítólagos elkövetőt, akiről a sértett elmondása alapján fantomkép is készült.

Ez a fiatal – egyébként a szlovák szélsőséges mozgalom tagja – azt mondta, hogy a lány meg volt verve, de nem ők bántották, lehet, hogy a magyar szélsőségesek akciójáról van szó, akik be akarták mártani a szlovák bőrfejűeket. Újabb kérdés, amelyre csak egy újabb nyomozás adhatja meg a választ, ezt azonban elutasította az ügyészség.

Közben Malina Hedviget feljelentették hamis tanúzásért, a rendőrségnek 30 napon belül kell dönteni, lesz-e újabb vizsgálat ebben az ügyben.

(MR)

Reklámok
Published in: on 2006 november 14, kedd at 23:27  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/14/malina-hedvig-a-titkosszolgalatok-aldozata/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: