Patakba lökték és megégették a tízéves kislányt

2006.11.14. 14:15:02

Aljas módon bántalmazott egy 10 éves kislányt négy osztálytársa, mert a lány bepanaszolta őket osztályfőnöküknél. A Komló közeli faluban élő kislányt patakba dobták és megégették.

Patakba lökték, majd égő cigarettával égették meg osztálytársai azt a kislányt, aki bepanaszolta tanáruknak őket, mert falhoz lökték tornaórán.

A komlói rendőrségre hétfőn délután érkezett a bejelentés a bántalmazásról. A baranyai városhoz közeli faluban élő 10 éves kislányt négy osztálytársa – három lány és egy fiú – bántalmazta.

Miután a kislány árulkodott, az iskolából hazafelé követték, majd elvették iskolatáskáját, összetépték füzeteit. Ezután a közeli patakba dobták, majd parázsló cigarettával égették meg több helyütt.

Az osztálytársa tornaruhájában hazaérő gyermek elmesélte édesanyjának, mi történt, az anya ezután fordult a rendőrséghez. A négy gyermekkorú tettes ellen a Komlói Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást, ám a brutális osztálytársak jogi felelősségre koruknál fogva nem vonhatóak.

A megkínzott kislány sérülései az orvosi vizsgálat alapján könnyűek.

HavariaPress

tomcat kommentár: A támadók nemzetiségét találja ki a kedves Olvasó. A tíz évesen való cigarettázás ténye esetleg segíthet.

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 november 14, kedd at 22:56  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/14/patakba-loktek-es-megegettek-a-tizeves-kislanyt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: