Rendszerváltó Országos Népgyűlés

Magyar Testvéreink!
Magyarország válságban van! Ezt a válságot a jelenlegi politikai elit nem képes megoldani, hisz épp ők idézték elő, azzal a paktumpolitikával, amit az “Ellenzéki Kerekasztal” tárgyalásokkal (1989) indítottak el.

A tovább nem fokozható gazdasági és szociális nehézségek a hatalmat bitorló erők hazugságkampányával morális, alkotmányos és közjogi válságot idéztek elő.
Ha nem teszünk ellene, a magyar termőföld 2007. január 1-től az idegenek korlátlan tulajdonává válik, ami a Magyar Haza megszűnését jelenti.
Ezt a nemzetvesztő helyzetet csak mi, honszerető polgárok oldhatjuk meg együtt, az igazság, a jog, a bölcs együttgondolkodás és cselekvés erejével.
Sorsfordító időket élünk! Térjünk vissza arra az útra, amely a Haza felemelkedéséhez vezet! A tétlenség, a kishitűség a nemzetünk halálát okozza!
(Lent elérheti a csatolt szavazólapot, és a nyilatkozatot.)

Nyilatkozat

1. A Magyarországon kialakult törvénytelen hatalomgyakorlás megszüntetése és a törvényes rend helyreállítása céljából egyetértek azzal, hogy
• az alkotmánynak nevezett 1949. évi XX. törvény hatályát veszítse,
• a Szent Korona Eszmén alapuló Történelmi Alkotmány jogfolytonossága visszaálljon,
• alakuljon országgyűlési feladatokat is ellátó Alkotmányozó Nemzetgyűlés, amely
– hivatali ideje alatt (legfeljebb 3 hónap időtartamra) az ország működőképességét biztosítja,
– elkészíti a Szent Korona Eszme önigazgatási rendszere szerinti (pártok nélküli, területi és társadalmi csoportok érdekképviseletén alapuló) választási törvényt,
– kiírja az országgyűlési választásokat, legkésőbb 2007. február 25-re,
– meggátolja a törvénytelen hatalomgyakorlást elkövetők politikai és gazdasági hatalomátmentését, előkészíti azok felelősségre vonását,
– a hatályába visszahelyezett Történelmi Alkotmány alapján elkészíti és társadalmi vitára bocsátja Magyarország alaptörvény-tervezetét,
• az Ideiglenes Országgyűlés alakítson – hivatali idejére szóló – Ideiglenes Kormányt, amely
– az ideiglenes államigazgatási feladatokat meghatározza, és az országos hatáskörű szervezetek átszervezésével végrehajtja,
– Magyarország nemzetközi szerződéseit felülvizsgálja, az egyenlőtlen feltételeket, valamint a Szent Korona Eszme alapelveivel ellentétes rendelkezéseket megszünteti,
– felülvizsgálja az elmúlt tizenhat év magánosító szerződéseit és visszaállítja a nemzetstratégiai fontosságú ellátások állami biztosíthatóságát.

Elfogadom az alábbi alkotmányossági alapelveket:

1. A Szent Korona a magyarság és a Szent Korona értékrendjét elfogadó és gyakorló nemzetek és emberek (együtt: Szent Korona tagok) többezeréves együttélésének értékrendjét meghatározó, örök és változtathatatlan, ezért Történelmi Alkotmánya, amely magában foglalja a közös múlton alapuló, jelen és eljövendő nemzedékek érdekeit, és a tagjain keresztül érvényesíti azt.
2. Az Alaptörvény egy történelmi időszakra határozza meg a Szent Korona Eszme irányelveit.
3. A Szent Korona Eszme, mint Történelmi Alkotmány és az abból fakadó Alaptörvény és jogrendszer biztosítja a magyarság, valamint a Szent Korona értékrendjét elfogadó államalkotó nemzetek és emberek által alkotott Magyarország örök szabadságát, önrendelkezési jogát, amit senkinek nincs joga feladni, sem csorbítani.
4. A Szent Korona a nemzet egységét megjelenítő erkölcsi személy, melynek minden tagját egy és ugyanazon szabadság illeti meg, a kötelezettségek és jogok összhangján keresztül.
5. Minden jog és birtok forrása a Szent Korona. A nép életének természet adta létfeltételei: a föld, a víz, a levegő és az energiaforrások a Szent Korona által megszemélyesített egyetemes magyarság örök és elidegeníthetetlen tulajdonában vannak, azok fölött csak a Szent Korona tagja szerezhet birtokjogot. Hasonló a helyzet az emberi szellem alkotásaival kapcsolatban, amelyek lényegében több ezeréves közös szellemi fejlődés gyümölcsei.
6. A Szent Koronán alapuló Történelmi Alkotmány nem módosítható, nem szüntethető meg, nem függeszthető fel. A Szent Korona tagjainak joga és kötelessége élni az ellentmondás és ellenállás jogával, ha megsérül a Szent Korona eszme.
7. Az Alaptörvény, a sarkalatos törvények, minden jogszabály, a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalom minden intézkedésének meg kell felelnie a Szent Korona eszmének.

Meghívó
Rendszerváltó Országos Népgyűlésre

Forradalmi Nemzeti Bizottságok országos és helyi képviselői az alábbi akciót hirdették meg:

“2006. november 25. (szombat) 16 órára Rendszerváltó Országos Népgyűlést hívunk össze, azonos időpontban, azonos akaratnyilvánító szöveggel az ország minden településére, amelyre minden szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár hivatalos.”

Letölthető szavazólap.

(Kossuthter.com)

Reklámok
Published in: on 2006 november 14, kedd at 22:07  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/14/rendszervalto-orszagos-nepgyules/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: