Segítséget kér egy másfél éves beteg székely kislány

2006.11.14. 10:22:03

A baróti, háromgyerekes Molnár családnál a baj nem jár egyedül. A kisebbik, 14 éves fiúkat pici kora óta szemorvoshoz hordozzák, pár hónappal a harmadik gyerek születése előtt meghalt az édesapa, idén nyáron pedig a másfél éves kislánynál agydaganatot fedeztek fel. +Olvasói levél egy természetgyógyász számával.

“Észrevettem, hogy veszíti a súlyát, tántorog, pedig tízhónapos kora óta önállóan ment. A fejecskéjét bal fele tartotta, panaszkodott, hogy valami csípi, szúrja. Még a pszichiáternél is voltunk ahhoz, hogy kiderüljön, a kis- és a nagyagya közt daganat van” – osztotta meg bánatát lapunkkal a harmincnyolc éves édesanya, Molnár Ibolya.
Az egyéves és tízhónapos kislány, Katalin-Boglárka érthetően beszélget, versikéket mond, barátságos mindamellett, hogy betegsége miatt egyre idegesebb, nyugtalanabb, és nehezen alszik. A kórt pontosan nem tudják megállapítani, amíg fel nem nyitják a koponyáját, és nem vesznek szövetmintát, a műtétet az országban nem is vállalják ilyen pici korban. Az édesanyának sikerült felvenni a kapcsolatot a debreceni Orvostudományi Egyetem idegsebészeti klinikájával, ott elvégeznék ugyan a műtétet, de 750 ezer forintba kerül, a klinikán történő kezeléssel együtt. Molnárék az édesanya gyereknevelési segélyéből és a gyerekek édesapjuk után kapott nyugdíjából élnek.

“Segít rajtunk Olasztelekről édesanyám, a magyarhermányi sógorom, de a szomszédok is lelki támaszt nyújtanak. A legnagyobb vigasz azonban a két fiam, akik megértők, a kislányra is vigyáznak. Az iskola mellett pedig kisegítenek mind a takarításban, mind a főzésben, fejenként felérnek két-két kislánnyal. Pénzüket fölösleges dolgokra nem költik. Nyáron is, anélkül, hogy küldtem volna őket, dolgozni mentek a vakáció idején, hogy legyen költőpénzük” – magyarázta az édesanya, miközben elmondta, nem volt lehetőség központi fűtésre, a tél beálltával a konyhához közelebbi szobába költöztek, amelyet a főzőkályhával melegítenek ki, a sütőben pedig kamillateát párologtat, hogy legyen friss levegő a kislánynak.

Molnárné fel van készülve minden jóra, de a rosszra is. Amint elmondta, a daganat “jóindulatú”, és még kezdeti stádiumban van, de az orvosok tanácsa szerint nem szabad halogatni a műtétet. Az anyagiak függvényében november közepén kerülne sor az életmentő beavatkozásra. Katalin-Boglárka megmentéséhez egyedül nem tudja előteremteni a szükséges pénzösszeget, az Önök segítségére számítva teszi közzé a baróti OTP-bankban nyitott folyószámla-számait:

RO11BNRB300000113508US01 (dollár)
RO51BNRB300000113508EU01 (euró)
RO98BNRB300000113508HU01 (forint)
RO94BNRB300000113508RO01 (lej).

(Erdély Ma)

Olvasó: Szellemgyógyászat

Tisztelt Barátaim!

Azt szeretném mondani, hogy még mielőtt fölöslegesen sok pénzt gyűjtenének össze, próbáljanak meg “olcsóbb” gyógyítást. Hogy mit? Az úgynevezett “szellemsebészetet”, amit pl. Kercselics Imre, vagy Csontos Vilmos űz a legmagasabb fokon, de ma már elég sokan szintén jó hatásfokkal. És hogy miért? Hát azért, mert ezen módon sokkal-sokkal olcsóbban és kevesebb macerával is meg lehet gyógyulni a legnagyobb és legvacakabb nyavalyákból. Tudomásom szerint most Csontos Vilmos nem nagyon fogad betegeket, ezért ajánlom Kercselics Imrét, az elérhetősége: +36 30 922 3218 és +36 30 984 6621

Imre bácsinak megtalálható egy előadása ezen a címen, ebben nagyjából elmondja, hogy mit és hogyan csinál. Nem emlékszem már rá pontosan, hogy említi-e ebben az előadásban, de ennek a gyógyításnak az is az egyik sajátossága, hogy NEM kell a beteg személyes jelenléte, elég, ha az édesanyja, vagy a gyermeke ott van, sőt, néha még anélkül is működik. Ez pl. lehetőséget ad arra, hogy szűkös anyagi helyzetűek is jobban igénybe tudják venni, hisz az utazási költség is sokszor elég tetemes lehet, nem beszélve arról, hogy sokszor a beteg embert még macerás is utaztatni.

Ja, és hogy szavamat ne feledjem, nekem a lányomnak volt régebben egy elég vacak betegsége, de kigyógyult belőle, bár a “normál” orvostudomány szerint abból a betegségből nem lehet meggyógyulni.

Gyógyulást és a legjobbakat kívánva a kislánynak (és Önöknek is):

S. Zs.

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 november 14, kedd at 22:51  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/14/segitseget-ker-egy-masfel-eves-beteg-szekely-kislany/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: