Szadeszos ajvékolás Duke könyvbemutatója ellen

2006.11.15. 18:18:34

Az SZDSZ ifjúsági szervezete elítéli, hogy David Duke, ismert amerikai “neonáci” (vagyis anticonista – a szerk.) szerző a Magyarok Házában mutatta be a Zsidó szupremácia – a zsidókérdés amerikai szemmel című könyvét, és elhatárolódásra szólítja fel a Magyarok Világszövetségét, valamint a pártokat is.

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke elmondta: az eseményt szervező cég üzleti alapon vette bérbe az egyik termet, és amikor a szerződést megkötötték, még nem tudták, hogy milyen jellegű könyv bemutatója lesz – közölte. Hozzátette: amikor értesült a részletekről, a bérleti szerződést már nem lehetett felbontani, bár megpróbálták.

(MN nyomán)

Lúdas Matyi kommentár: Tegyük rendbe kicsit a fogalmakat… Cionista = faji felsőbbrendűséget, a többi nép kiírtását vagy rabszolgaságba igázását célul kitűző szélsőséges zsidó nacionalizmus. Neonáci = (már semmi köze a 20. századi nemzetiszocializmushoz) a szélsőségességre használják a 21. században, ezért “neo”, magyarul “új” (ugyanígy a neo-konzervatívoknak sincs köze a konzervativizmushoz, a neo-liberálisoknak sincs semmi köze a régi liberalizmushoz, és a neo-kommunisták is szélsőbalos terrorista módszereket alkalmazó, de globalista diktatúra népelnyomói). Akkor hogy lehet neonáci valaki aki szélsőséges-ellenes (anticionista)? Na ti korcs szadeszesek? Valójában az SZDSZ a szélsőséges, gyűlölködő terroristák csürhéje, a valódi NEOnácik.

Reklámok
Published in: on 2006 november 16, csütörtök at 00:11  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/16/szadeszos-ajvekolas-duke-konyvbemutatoja-ellen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: