A Jobbik kormányellenes tüntetései

2006.11.17. 19:20:04

A nyíregyházi és szabolcs megyei kormányellenes tüntetők a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezésében demonstrációkat tartanak a Gyurcsány kormány lemondását és új országgyűlési választások kiírását követelve az alábbi falvakban, településeken 2006. november 18-án (szombaton) az alábbi helyszíneken: Kálmánházán, Újfehértón, Geszteréden, Balkányban, Biriben, Napkoron, Nyíregyháza-Oroson. A demonstrációk során a fent megjelölt községekben, illetve városban az alább megjelölt utcán, a tüntető tömeg énekelve, skandálva vonul végig, és a települések központjaiban 15 – 30 percben a kormány lemondását követelő beszédek, versek, énekek hangzanak el.

A helyszínek a következők:

Kálmánházán a tömeg végig vonul a Nyíregyházi úton, majd a Polgármesteri Hivatal előtt a fent megjelölt rövid időtartamra megáll.

Újfehértón a tömeg végig vonul a Szent István utcán a főtérig, ahol a fent megjelölt rövid időtartamra megáll.

Geszteréden a tömeg végig vonul a Kossuth Lajos utcán, majd a Petőfi utca Kossuth utca találkozásánál a fent megjelölt rövid időtartamra megáll.

Balkányban a tömeg, a Kossuth kert, Ságvári út, Rákóczi Ferenc út, Benedek út vonalán felvonul a Kossuth Lajos utcáig, ahol a fent megjelölt rövid időtartamra megáll.

Biriben felvonulás a Vöröshadsereg úton a Szabadság utca sarkáig, ahol megáll a fent megjelölt rövid időtartamra.

Napkoron felvonulás a Kossuth Lajos utcán a Sényői útig, ahol a fent megjelölt időtartamra megáll.

Nyíregyháza-Oroson felvonulás a főutcán, majd ugyanezen az utcán 15-30 perces demonstrálás.

A demonstráció menete:

A tüntetők 9 órakor Nyíregyházán az Evangélikus templom mögött (Luther tér) buszra szállnak, és két autóbusszal valamint személygépkocsikkal az első helyszínre vonulnak. Miután a fent leírtak szerint megtörténik a demonstráció, a tömeg ismét gépjárműre száll, és indul a következő helyszínre. A hét helyszínen a fenti sorrendben lesznek a demonstrációk. A felvonulás az úttesten történik, annak felét elfoglalva. Egy-egy helyszínen összesen 1 órát töltünk el. A rendezvények várható befejezése este 19 óra.

Ezután a tüntetés folytatódik a nyíregyházi Kossuth téren a megszokott módon.

A rendezvény célja tiltakozás a Gyurcsány kormány politikája ellen, demonstráció a jelenlegi kormány mielőbbi távozása érdekében.

A nyíregyházi tüntetők 2006. november 19-én vasárnap 14-20 óra között félpályás útlezárásokat tartanak Nyíregyházán a 36-os úton Tiszavasvári felé a körforgalom, és a Nyíregyháza vége tábla között 400 m-es szakaszon kifelé, a menetirány szerinti jobb oldalon, valamint a 4-es úton Záhony felé a TESCO után a Nyíregyháza vége tábla között 400 m-es szakaszon kifelé, a menetirány szerinti jobb oldalon.

Nyíregyházán a Kossuth téren, a Kossuth szobor előtt 2006. szeptember 18. óta megszakítás nélkül zajlik a kormányellenes tüntetés minden nap 18.30 és 20.30 óra között 80-300 fő részvételével. Itt várunk minden olyan magyar embert, aki nem ért egyet a kormány és a miniszterelnök hazug politikájával!!

Dr. Gyüre Csaba,
a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 18, szombat at 06:30  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/18/a-jobbik-kormanyellenes-tuntetesei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: