Belelövettetek gyermekeinkbe

2006.11.15 09:23

Október 23-án belelövettetek gyermekeinkbe. Ez nagyobb hiba volt, mint egész eddigi kormányzásotok. Mert erre már nincs megbocsátás, mint holmi hazudozásra.

Úgy hogy a jövőben olyan nemzeti ellenállásra számíthattok, hogy abban hiba nem lesz. Olyan ellenállásra, amibe belerokkantok. Ezt mondja az utca embere, bármerre is járok. Belelövettetek gyermekeinkbe. Mindegy mivel. Sérüléseket okoztatok. Súlyos sérüléseket. Amit már nem tudtok meg nem történtté tenni. De legalább most már mindenki számára világossá tettétek, hogy kik is vagytok ti valójában. Úgyhogy nem árt felkészülnötök, ha itt kívánjátok kivárni a sorsotokat. Vagy nekiállhattok csomagolni, beszélhettek ti demokráciáról, mikor azt pont ti függesztettétek fel, mert már nem azt a népet szolgáljátok, aki erre felkért titeket. Mert erre kaptátok a felhatalmazást, nem másra. Amit most vissza is vonunk, mert belelövettetek a gyermekeinkbe.

Készülődjetek! Mert ez a nép nagyon dühös és nem felejt. Annyira dühös, hogy már csak annyi előnyötök maradt egy vágóhídra terelt marhával szemben, hogy az nem tudja, mi vár rá. Ezt is az utca embere mondja, szerte az országban.

Lövettetek. Bebörtönözhettek bárkit. Már nem számít. Minden egyes áldozat egy újabb szög lesz a koporsótokban. Hazudozhattok tovább, húzhatjátok még az idot, de ez csak a haláltusátokat hosszabbítja meg, mert a Magyar tovább nem hátrál! Tudjátok?! Belelövettetek gyermekeinkbe!

LIGETI ZOLTÁN

A szerkesztő megjegyzése: A szarházi hazudozó, a be nem jelentett cégeket üzemeltető, az alkotányt és a választási törvényt semmibe vevő, a csalással hatalomra jutó azzal kezdte a lövöldözés utáni beszédét a parlamentben, hogy “ki a felelős azért mert a kislánya nem tudott sétálni október 23-án a városban…” Nos, amikor ő ezt mondja, akkor ismét igazolja a saját hülkyeségét, cinizmusát és aljasságát, és azt, hogy nincs tekintettel mások gyerekeire. Nem számolt azzal, sem ő, sem a terrorkapitány, hogy most nem csak azokat bántotta, akik kint voltak, hanem egy egész társadalom középkorú rétegét. A megvcakított, a megvert, a meglőtt fiatalok szüleit. És ez a korosztály nem kripli, hanem élete teljében van. És melyik szülő nem akarna bosszút állni ha gyerekét bántják? A cigányasszony azért támadt a tanítónőre a minap, mert azt hitte – csak hitte -, hogy a gyermeket bántották az iskolában. Akkor milyen düh és bosszúvágy lehet ma százezrek lelkében, azok lelkében, akiknek a gyermekeire rálőttek a férgek? Mert a gyerek szent. Ha a hazudozót az bántja, hogy a gyerekek nem sétálhatott, akkor mit érzehet az, akinek a gyereke vak lett, csontját törték, tolókocsijából kirángatták és megverték stb… Bizonyára ezt a jogos gyűlöletet és bosszúvágyat tette közzé a fenti írás. És, ha én lennék az a hazudozó cinikus gazember, akkor nem várnék egy pillanatig sem. Mert lehet neki terrorkapitánya, lehet neki Szilvásija, testőrsége és mindene… akkor is veszélyben van, félnie kell, rettegnie mindentől és mindenkitől. És nem csak neki… Mert akinek a gyerekét bántották, az nem bocsájt meg. Az a pillanatot várja, és a lehetőséget meg is fogja találni. Mert a gyerek szent! És akkor is meg kell védeni, ha az ember a saját fogát hagyja is ott. Isten legyen irgalmas a szülők bosszújától fenyegetetteknek, ha eljön az idő…. Mert hamarosan eljön az idő… Mint ezt Ligeti Úr is sejteti fenti írásában.

Jobbik.net

Reklámok
Published in: on 2006 november 18, szombat at 05:59  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/18/belelovettetek-gyermekeinkbe/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: