Budaházy: december 5-én megpróbálhatjuk

2006.11.16. 23:57:32

Budaházy felhívása

Újabb nagy kormányellenes tüntetés kell!

Bizonyára sokan gondolkoznak azon, mikor lehetne egy újabb nagy tüntetést tartani a Gyurcsány kormány ellen. Nos én a következő legalkalmasabb napnak december 5-ét találom.

Ezen a napon lesz két éve a határon túli magyarok magyar állampolgárságáért tartott népszavazásnak, melynek kapcsán Gyurcsány a legmocskosabb módon uszított Trianon következtében elcsatolt testvéreink ellen. A helyszínnek pedig az Erzsébet teret ajánlanám, hiszen itt található a Kempinsky szálló, ahol viszont a Gyurcsány-előd Medgyessy 2002. december 1-én (közeli a két nap), mintegy a gyurcsányi árulás felvezetéseképpen románokkal ünnepelte Erdély elszakítását.

Az Erzsébet térről pedig át lehetne vonulni a Kossuth térre, és ott folytatni. Persze fontos volna, hogy minden szervezet összefogva koncentráljon erre az eseményre. Remek, hogy országszerte szerveződnek a kisebb nagyobb csoportok, kemény magok. Fontos, hogy ezekből összetartó, ha kell azonnal mozgósítható, olyan “gyorsreagálású akciócsoport” félék legyenek. Ezek a csapatok a budapesti tüntetéssel párhuzamosan tarthatnának félpályás útlezárásokat országszerte.

És közben mindig mindenki legyen telefonkapcsolatban egymással, hogyha bárhol bármi történik, mindenki azonnal tudjon reagálni!(inkább skype-kapcsolatot ajánlunk vagy nem saját néven vett mobilokat – a szerk.).

Mivel mostanában nem lehet tudni, hogy az ávóvá züllött rendőrség mikor támad az emberekre, ezért előre ki kell küszöbölni a “hiányos felszereltségből” adódó problémákat, sérüléseket. Az esetleges könnygáztámadások miatt mindenkinél legyen símaszk, sál vagy kendő, a szem védelmére, pedig valamilyen légmentesen záró szemüveg pl. búvár-, sí-, vagy úszószemüveg, de egy gázálarc is megoldja az egész problémát egymagában. Most még (!!!) nem tilos ezeket hordani, és különben is csak akkor kell használni, ha szükség van rá. A befúródó gumilövedékek ellen a hideg miatt amúgy is vastag öltözet talán megteszi, bár egy jó golyóálló mellénynél biztos nincs jobb.

Szedjétek össze magatokat magyar testvéreim, mert ezt a harcot most már végig kell csinálni.

Mindenkinek jó szervezkedést kívánok!
Budaházy György

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 november 18, szombat at 06:07  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/18/budahazy-december-5-en-megprobalhatjuk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: