Rebisz-es tahókat jelent fel az ORFK október 23 miatt

2006.11.17. 07:40:06

Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás gyanújával nyolc (sic!!!) feljelentést tesz az ORFK az ügyészségen rendőrök ellen, az október 23-i intézkedések miatt – értesült a Népszabadság.

Bene László országos rendőrfőkapitány az állami ünnepen történt rendzavarások után rendelt el belső vizsgálatot. A fegyelmi szolgálat munkatársai csaknem 40 órányi videofelvételt és több száz fotót néztek át, ezalatt – érdekes módon – csupán 17 olyan intézkedésre figyeltek fel, ami miatt felvetődik a törvénysértés gyanúja. A 17 ügyben várhatóan nyolc feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen, kilenc esetben pedig fegyelmi eljárás indul.

Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője a lapnak elmondta: a Rendészeti Biztonsági Szolgálatnál (REBISZ) is indult hasonló vizsgálat, az azonban még nem fejeződött be. A kommunikációs igazgató közölte azt is: Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány pénteken délig teheti meg észrevételeit az MTV ostromakor történt rendőri intézkedéseket vizsgáló jelentésről.

(FH nyomán)

Reklámok
Published in: on 2006 november 18, szombat at 06:11  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/18/rebiszes-tahokat-jelent-fel-az-orfk-oktober-23-miatt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: