Stoffán György: Nyílt levél az ellenzéki pártok képviselőihez

2006.11.23 15:25

Arra kérem Önöket Hölgyeim és Uraim, hogy mandátumukról azonnali hatállyal mondjanak le, hagyják el a Parlamentet, és még ellenszavazataikkal se ismerjék el a jelenlegi illegitim kormány működését, s a miniszterelnök személyét.

Hölgyeim és Uraim!

Előző nyílt levelemben dr. Orbán Viktor miniszterelnök Úrhoz fordultam azzal a kéréssel, hogy ne ünnepeljen együtt a gyilkosok jogutódaival október 23-án… kérésem beigazolódott… mert idő közben az öszödi botrány szándékos szocialista kiszivárogtatásával maga Gyurcsány Ferenc is megerősítette mindazt, mit írtam erről az esetleges közös ünneplésről. Most azonban nem csak dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hanem mindnyájuknak szánom soraimat, amely sorok mélységesen indokolt kérésemet tartalmazzák.

Kérésem indoka a következő: Önök nemzetinek, a nemzet érdekeit képviselő pártoknak vallják magukat. Szóban. Tetteik azonban ezt az állítást napról napra hiteltelenebbé teszik azzal, hogy részt vesznek az üléseket, vitába szállnak a választási csalással hatalomra került diktátorral és koalíciós pártjával, noha e kormánynak nevezett hazug csődtömeget nem volna szabad Önöknek elismerniök jelenlétükkel sem.

Nem a kommunisták, azaz a mai kormány a felelős azért sem, hogy a jobboldal ezer darabban, összetörve hever a porban. Önök is felelősek ezért, hiszen nem az egységre, hanem a politikai hatalomért folyó harc okán a szétzüllesztésre törekszenek. Önök csak részben, és csak szóban támogatják a nemzeti egységet, de politikai tevékenységük ennek ellent mond.

Ahhoz, hogy hitelüket megtartsák az elmúlt időszakban elkövetett helytelen tetteik és hozzáállásuk ellenére, egyetlen lehetőség maradt: – minden ellenzéki párt azonnal adja vissza mandátumát, tegyék lehetetlenné a kormány és a parlament működését, hogy a köztársaság elnökének immár joga is legyen az új választások kiírására. Ugyanis ami ma Magyarországon folyik, az nem demokrácia, tehát abban az önmagukat demokratának való pártoknak semmi keresnivalójuk nincs. Ma nem érvényesek a demokrácia alapelvei sem, mert olyan diktatúra alakult ki az országban, amely megszégyeníti az Európai Unió és az ENSZ alapelveit, valamint az ENSZ alapokmányát, és az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát is.

Ma, amikor gyermekeink élete forog kockán a meggondolatlan és ingatlan központú egészségügyi átszervezés (az egészségügy szétverése) miatt, amikor emberek millióit teszi koldussá a kormány, amikor a sajtó, a szólás, a gyülekezési, a vélemény-nyilvánítás szabadságát a rendőrterror szabja meg, amikor az NBH a magánlevelezéseket ügyészi engedély nélkül figyeli, és a levelekben foglaltak okán feljelentés tesz, Önöknek nem szabad még ellenzékként sem ott ülni ama falak között, amely falak között azok hozzák a törvényeket, akik törvényellenesen gazdagodtak meg, jutottak hatalomhoz, s ölik halomra nemzetünket, tagadják meg a határon túli nemzetrészt.

Hasonló kéréssel most másodszor fordulok Önökhöz, hiszen ugyan ezt tettem 1996. június 14-én is a nyomtatott sajtóban. Akkor sem volt kérésemre semmilyen reakció, s Önök maradtak a jól fizető padsorokban, s lám ide juttatták az országot, a nemzetet, a hazai társadalmat. Ma, ha nem tesznek eleget kérésemnek, amely kérés bizonyára az Önök lelkiismerete szerint való, úgy minden hitelüket elvesztik, s azonos erkölcsi szintre süllyednek azokkal, akiket Önök jelenlétükkel elismernek. Tekintettel arra, hogy Önök illegitimnek nevezik a kormányt, ebből adódóan logikus következtetésként kell mondanom, hogy maga a parlament is illegitim ez által. Önök ebben az illegitim parlamenti munkában illegitim parlamenti pártok képviselőiként tevékenykednek…

Pénzért, a megélhetésért? Isten tudja, de ott vannak, és ezzel legitimálni próbálják azt, ami Önök szerint sem lehet legitim. Furcsa paradoxon ez, amelyet csak a lemondásuk oldhat föl.

Önök ma bűnözőkkel, törvényszegőkkel szemben vallják magukat demokratának, megszegve minden ígéretüket, s kötelességüket, amely okán Önökre szavazott a választópolgárok fele, több millió magyar. Nem Gyurcsány és pártja taszította és taszítja ezzel erkölcsi válságba az országot, hanem Önök, akik nem tették meg eddig azt az egyetlen lépést, amely ugyan Önökre nézvést anyagilag negatív hatással lehet, de a népet illetően, és a társadalomra nézve soha nem látott erkölcsi erőt jelentene. Gyurcsányék ámokfutásának pedig a végét.

Önök, mint keresztény magyar pártok képviselői olyanokkal paktálnak, akik az egyházak ellen fordultak, akik a nép ellen hoznak törvényeket, akik azért akarnak országos gyermekintézményeket megszüntetni, mert ismerőseiknek, barátaiknak kellene a telek… Önök a népirtást törvényekkel előmozdító illegitim kormány ellenzése és ez nincs így jól. Nem erkölcsös, és hiteltelen. Önök biztosítják ennek a furcsa társaságnak, hogy a magyar politikai életben létezhetnek, hogy a magyarság kipusztítását (!) szorgalmazhatják saját kényük és kedvük szerint.

Kérem a fentiek okán Önöket, hogy haladéktalanul hagyják el a Parlamentet, adják vissza mandátumukat és szálljanak ki ebből a folyamatból. Adják vissza a magyar nép Önökbe vetett bizalmát, még annak a kockázatával is, ha e lépésük a magyar gazdaságban válságot okozna. Mert az a válság csak időleges, múlandó. A mai erkölcsi romlás és a népirtás viszont olyan vissza nem fordítható folyamatokat indít el, amelyeknek a felelőssége Önöket is terheli. És Önöknek semmilyen erkölcsi felhatalmazásuk nem lesz arra, hogy a mai kormánykoalíciót adott esetben és időben felelősségre vonhassák.

Kérem levelem tartalmának megfontolását, és kérem Önöket, hogy Isten adjon erőt az emberi gyarlóság, a pénz szeretete és a hatalomvágy ellenére mandátumuk visszaadásához. Sokszor nehéz a bölcs cselekvés, de annak gyümölcse ez esetben a nemzet önbecsülésének, és talpra állásának lehetőségében rejlik. Ez a talpra állás és önbecsülés maga a gyümölcs, amely a következő évtizedekre, évszázadokra meghatározhatja nemzetünk létét és megmaradását, boldogulását és erkölcsihez, Istenhez való visszatérését.

Tisztelettel:

Budapest, Szent Erzsébet, és a Nemzeti Kiengesztelődés évében
A. D. 2006. november 23-án

Stoffán György
főszerkesztő
Nemzeti napló

(Jobbik.net)

Reklámok
Published in: on 2006 november 24, péntek at 03:17  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/24/stoffan-gyorgy-nyilt-level-az-ellenzeki-partok-kepviseloihez/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: